30 de zile de dragoste în camera intimă a Penitenciarului Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul anului 2013, camera amenajată special a fost întrebuinţată de 369 de ori, numărul orelor în care deţinuţii au primit vizite intime fiind de 728 de ore.

Viaţa deţinuţilor la Penitenciarul Focşani pare a fi una acceptabilă, în condiţiile în care pe lângă foarte  multe facilităţi, persoanele încarcerate aici beneficiază şi de ore de intimitate în compania iubitelor, având în vedere că la Focşani îşi ispăşesc pedepse doar deţinuţi bărbaţi.

Deţinuţii s-au dovedit a fi extrem de preocupaţi să profite de avantajele spaţiului oferit de administraţia locului de detenţie,  asta pentru că anul trecut au avut loc  361 vizite intime cu durata de 2 ore şi 8 vizite cu durata de 48 de ore, potrivit unei statistici prezentate la şedinţa de bilanţ a Penitenciarului Focşani.

Însă, pentru a putea beneficia de aceste vizite intime, deţinuţii sunt obligaţi să îndeplinească o serie de condiţii.

Cei care întocmesc cerere de ocupare a camerei trebuie să aibă un comportament adecvat, să fie condamnaţi definitiv, repartizaţi într-un regim de executare a pedepsei şi, obligatoriu, să aibă o relaţie de căsătorie cu partenerul.

De asemenea, sunt avantajaţi deţinuţii care participă la programe de Intervenţie şi Asistenţă Psihosocială. Deţinuţii care îşi doresc o „escală” în camera intimă cu persoana iubită nu pot beneficia oricând de această facilitate.

Condamnaţii care au un comportament civilizat sunt „recompensaţi” trimestrial cu o vizită intimă de două ore, iar cei care se căsătoresc în închisoare au parte de o „lună de miere” de numai 48 de ore.

Mai puteţi citi:

Noul Cod Penal a fericit din prima zi de aplicare o prostituată, un proxenet şi alţi doi infractori de la Penitenciarul Focşani, care gustă deja din aerul libertăţii

FOTO Deţinuţi de la Penitenciarul Focşani, artişti de sărbători

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite