Wizz Air caută însoţitori de bord pentru Craiova. În România salariul este de 1000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air caută însoţitori de bord
Wizz Air caută însoţitori de bord

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că recrutează însoţitori de bord pentru baza din Craiova, ce va fi inaugurată în vara acestui an. Vor fi operate noi zboruri spre patru destinaţii.

Interviurile vor avea loc miercuri, 26 februarie, începând cu ora 9:00 la Aeroportul Internaţional Craiova – terminalul plecări (Calea Bucureşti, 325A, Craiova). În România un însoţitor de bord câştigă 1000 de euro pe lună. „În 2013 am lansat primele zboruri din Craiova. În mai puţin de 1,5 ani, în parteneriat cu Aeroportul Internaţional Craiova şi Consiliul Judeţean Craiova, vom inaugura în această vară a 5-a bază Wizz Air din România, cu 4 noi rute disponibile pentru clienţii noştri din Oltenia – Bologna, Roma Ciampino, Dortmund şi Barcelona. Suntem dedicaţi creşterii operaţiunilor din Craiova şi din România şi să avem de asemenea un impact asupra pieţei forţei de muncă locale şi naţionale, prin crearea de locuri de munca directe şi indirecte, în aviaţie şi în domeniile conexe“, a spus Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Cadidaţii trebuie să aibă peste 19 ani şi o înălţime de peste 165 cm (fetele) şi 175 cm (baieţii). De asemenea, trebuie să fie absolvenţi de liceu (minim) şi să fie fluenţi în limba engleză. Viitorul însoţitor de zbor trebuie să ştie să înoate şi să poată ajunge la bază într-o oră în perioada de  stand by. Competenţele excelente de comunicare sunt obligatorii, precum şi abilitatea de a lucra în echipă. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite