Vijelia a făcut prăpăd în Dolj. Doi oameni au fost răniți după ce un copac a căzut peste mașina în care se aflau VIDEO

0
Publicat:

Oamenii se îndreptau spre casă când a început vijelia. După ce a căzut copacul peste mașina lor și și-au dat seama că nu mai pot ieși din autoturism, bărbatul și femeia care se aflau în vehicul au sunat disperați la 112.

FOTO / ISU Dolj
FOTO / ISU Dolj

În noaptea de 19 - 20 iulie 2023, pompierii doljeni au intervenit în diverse  localități după ce mai mulți copaci au căzut pe carosabil.

Cel mai grav incident a avut loc în comuna Cioroiași, sat Cioroi. Un bărbat și o femeie erau în trafic în momentul în care a început să bată vântul din ce în ce mai tare. Cei doi se îndreptau spre casă. La un moment dat un copac a căzut pe mașina lor. Rănit, șoferul a sunat la 112 și a cerut ajutor. Pompierii au ajuns imediat la fața locului. 

„Pompierii intervin în localitatea Cioroi pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism în care se află două persoane. Se intervine cu o autospecială și un echipaj SMURD", au anunțat reprezentanții ISU în jurul orei 2.30.

Operațiunea de salvare nu a fost deloc ușoară. Pompierii au reușit sa ii scoată pe cei doi din mașină după aproximativ o ora.

Victimele au fost transportate la spitalul de urgență din Craiova pentru îngrijiri medicale.

Femeia, în vârstă de 61 ani a suferit multiple traumatisme la nivelul membrelor superioare. 

Șoferul, în vârstă de 51 de ani, a scăpat cu leziuni mai ușoare. 

Alte trei mașini au fost avariate la Bechet după ce un copac s-a prăbușit peste ele. Pompierii au intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil in localitatea doljeană Galice Mare.

Rafalele de vânt au creat probleme și în comuna Malu Mare. O degajare de copac căzut pe carosabil s-a înregistrat și in localitatea Murta, dar și la ieșire din Craiova.

Județul Dolj este sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată din seara zilei de 19 iulie, ora 18,00. Codul portocaliu este valabil până joi, 20 iulie, ora 10,00. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite