VIDEO Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat pe DN6 din cauza vitezei. Şapte persoane au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un microbuz cu 9 pasageri s-a răsturnat într-un şanţ, din cauza vitezei. Accidentul a avut loc în această seară în localitatea doljeană Tatomireşti pe DN6.

Politiştii l-au testat cu aparatul etilotest pe şoferul microbuzului, însă acesta nu consumase băuturi alcoolice. În autovehicul se aflau nouă persoane, iar trei ambulanţe au ajuns la faţa locului pentru a acorda îngrijiri medicale răniţilor. „Şapte persoane au ajuns la spital în urma accidentului. Poliţiştii i-au întocmit şoferului vinovat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

VIDEO

Traficul pe DN6 se desfăşoară cu greutate. Martorii au declarat că şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. „În curbă microbuzul s-a răsturnat. Şoferul conducea cu viteză, iar din această cauză s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Bine că nu a murit nimeni“, a povestit un martor.

Pasagerii au povestit că au văzut moartea cu ochii. „Nu îmi vine să cred că sunt în viaţă. Am câteva leziuni la faţă, dar în rest sunt bine. O să mai rămân internat până mâine. Medicii mi-au spus că vor să mă ţină sub supravegere“, a povestit una dintre victime.

Oamenii legii sunt la faţaă locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite