VIDEO Scandal monstru cu poliţia în stradă. Oamenii legii sunt acuzaţi că au lovit un şofer din Craiova: „O să îi dau în judecată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul susţine că a fost bătut de doi poliţişti de la Secţia 2
Bărbatul susţine că a fost bătut de doi poliţişti de la Secţia 2

Un şofer de taxi aduce acuzaţii grave la adresa unor poliţiştii din Craiova. Bărbatul susţine că a fost bătut de oamenii legii fără motiv în plină stradă, iar acum vrea să îi dea în judecată pe cei care l-au agresat.

Doi agenţi din Craiova au fost filmaţi în timp ce trag de un şofer de taxi în plină stradă. Costel Nicu, în vârstă de 62 de ani, a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie de la Secţia 2 pe data de 12 octombrie. Bărbatul susţine că în momentul în care a refuzat să semneze procesul verbal a fost lovit  de oamenii legii. Poliţiştii au încercat să îl scoată cu forţa din autoturism. „Eu eram staţionat pe bulevardul 1 Mai din Craiova şi aşteptam un client. Oamenii legii mi-au cerut actele, iar în momentul în care mi-au spus că o să mă sancţioneze nu am fost de acord să semnez procesul verbal. Au încercat să mă scoată cu forţa din maşină şi m-au lovit. Nu este normal aşa ceva. Eu nu am încălcat legea“,a  sous şoferul de taxi.

VIDEO

Un şofer de taxi susţine că oamenii legii au făcut abuz în funcţie în momentul în care l-au oprit în trafic

Şoferul de taxi a mai declarat că o să depună plângere împotriva poliţiştilor. „O să îi dau în judecată“.

VIDEO

Craioveanul susţine că poliţiştii l-au bătut şi i-au adus injurii

Costel Nicu, în vârstă de 62 de ani, din Craiova, a rămas fără permisul de conducere în urma altercaţiei. „A fost sancţionat cu o amendă în sumă de 850 de lei pentru tulburarea ordininii şi liniştii publice şi pentru că a staţionat neregulamentar într-o zonă interzisă. Poliţiştii i-au ridicat în vederea suspendării dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile pentru că nu s-a supus dispoziţilor poliţiştilor“, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
        
 
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite