VIDEO Angajatul CFR care a găsit un bebeluş în toaleta unui tren, recompensat de companie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În prima zi a anului o fetiţă a fost abandonată în toaleta unui tren
În prima zi a anului o fetiţă a fost abandonată în toaleta unui tren

O fetiţă în vârstă de trei zile a fost găsită în toaleta unui tren de un angajat CFR în prima zi a anului.  Bebeluşul are peste 2 kilograme, iar medicii susţin că este sănătos.

Fetiţa în vârstă de 3 zile a fost găsită de un controlor în toaleta trenului personal Petroşani-Craiova în prima zi a anului nou. Bebeluşul a fost internat la Spitalul udeţean din Craiova şi este sănătos. „Nu are afecţiuni şi care, în acest moment, primeşte îngrijiri în Clinica de Terapie Intensivă. A fost născută acum 3 – 4 zile, are o greutate de 2,250 kg “, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova.

VIDEO

Angajatul CFR care a găsit fetiţa în toaleta trenului personal Petroşani-Craiova va fi premiat de companie.

Poliţiştii sunt pe urmele mamei care şi-a abandonat fetiţia. Femeia riscă închisoare pentru rele tratamente şi abandon de familie. „Conducerea CFR călători a hotărât să îl premieze pe angajatul care a găsit un bebeluş într-un tren. Deocamdată nu a fost stabilită suma de bani pe care o va primi controlorul. Omul şi-a făcut datoria“, a spus Adam Stan, reprezentant în cadrul CFR. 

Mai citeşte şi:

S-a născut a doua oară. Bebeluşul abandonat în toaleta trenului personal Petroşani-Craiova este sănătos

Bebeluş abandonat în toaleta unui tren, în prima zi a anului

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite