Angajatul CFR care a găsit un nou-născut în toaleta unui tren va fi premiat. Poliţiştii o caută în continuare pe mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatul CFR Călători care a găsit un nou-născut abandonat în toaleta unui tren va fi premiat de către companie. Fetiţa, în vârstă de 3 zile, a fost găsită într-un coş de rufe.

Angajatul CFR Călători a găsit fetiţa chiar în prima zi a anului. Aceasta era abandonată în toaleta trenului Regio 2082, Petroşani-Craiova. Bărbatul a sunat imediat la 112, potrivit Digi24. 

Medicii ajunşi la faţa locului i-au acordat copilului primul ajutor, după care au transportat-o la spitalul judeţean din Craiova, acolo unde se află şi acum internată. Micuţa se află în afara oricărui pericol.

„Poliţiştii Postului de poliţie Transporturi Ferovioare Craiova au fost sesizaţi de revizorul tehnic din cadrul reviziei de vagoane din Craiova despre faptul că la verificarea garniturii trenului de călători 2082, care a circulat din direcţia Petroşani, Târgu Jiu, Filiaşi, Craiova, la primul vagon, în toaletă, au găsit un bagaj abandonat. Procedându-se la verificarea acestuia, pe lângă unele obiecte de îmbrăcăminte feminine, a fost găsit şi un făt de trei-patru zile, abandonat. Fătul a fost încredinţat Secţiei de urgenţă a Spitalului de Urgenţă Craiova, iar poliţiştii fac cercetări pentru depistarea mamei care l-a abandonat. Din discuţiile cu medicul de gardă, a reieşit că fetiţa are 2,260 kilograme, 46 de centimetri, născută de trei-patru zile, mama nu a fost asistată, iar în prezent starea fetiţei este relativ bună” a declarat comisar şef Constantin Budici, şef Poliţia Transporturi Feroviare Craiova.

Pentru gestul său, controlorul va fi recompensat de către companie.

Poliţiştii din Craiova o caută în continuare pe mama care şi-a abandonat bebeluşul. De asemenea, Protecţia Copilului a pornit o anchetă şi încearcă să găsească cele mai bune soluţii pentru fetiţă. Dacă va fi găsită, mama riscă închisoarea pentru rele tratamente şi abandon de familie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite