VIDEO Ancheta în cazul elevei găsită decapitată în parcul „Nicolae Romanescu“ bate pasul pe loc. Procurorii: „Nu s-a stabilit cauza morţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unei eleve de 17 ani a fost găsit pe data de 15 august în parcul „Nicolae Romanescu“, plin de muşcături de câini şi în stare de putrefacţie. Procurorii au deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Alexandra Goghez a fost dată dispărută din ziua în care a plecat de la locul de muncă, în miezul nopţii. Familia a căutat-o cu disperare, însă nu a reuşit să afle nimic despre ea. Pe data de 15 august a fost găsită moartă în parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova.

Ancheta bate pasul pe loc

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis o anchetă pentru moarte suspectă. Au fost trimise mai multe probe la IML, însă rezultatele preliminare nu i-au putut ajuta pe anchetatori. „Nu s-a stabilit cauza morţii. Au fost trimise alte probe la IML Bucureşti şi aşteptăm rezultatele în acest caz“, au spus anchetatorii.

Adolescenta a fost gasită în parc, la câteva sute de metri de restaurantul unde lucra. Colegii au povestit că Alexandra era o fire retrasă şi nu discuta cu nimeni despre problemele pe care le avea. Trupul elevei de 17 ani a fost găsit în stare de putrefacţie şi era plin de muşcături de câini.

VIDEO

Prietenii au declarat că Alexandra era tristă în ultima perioadă şi îi evita

Apropiaţii Alexandrei sunt convinşi că a fost ucisă cu sânge rece. „Alexandra era o fată mereu cu zâmbetul pe buze, însă foarte discretă când venea vorba despre viaţa personală. Nici măcar nu ne-a spus că s-a angajat pe perioada verii la o terasă în parc. Eu bănuiesc că avea un prieten, dar nu l-am văzut niciodată. Ultima dată am vorbit cu ea cu câteva zile înainte să fie dată dispărută de familie. Nu mi-a spus niciodată că are probleme. Nu îmi vine să cred că a murit. Toate lumea crede că a fost omorâtă“, a povestit Mitroi Rafaela, o prietenă a Alexandrei Goghez.

Mai citeşte şi

Eleva găsită decapitată într-un parc din Craiova a fost înmormântată. Printre suspecţi se numără şi unchiul fetei

Detalii înspăimântătoare în cazul fetei care a fost găsită moartă în Parcul Poporului din Craiova: trupul nu mai avea capul şi un picior


 
 
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite