VIDEO Adrian Mititelu i-a trimis pe Nicolo Napoli şi Marcel Iancu în audienţă la primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolo Napoli şi Marcel Iancu au mers să discute astăzi cu Lia Olguţa Vasilescu
Nicolo Napoli şi Marcel Iancu au mers să discute astăzi cu Lia Olguţa Vasilescu

Antrenorul FC Universitatea Craiova şi preşedintele echipei de fotbal patronate de Adrian Mititelu, au mers să discute astăzi cu primarul oraşului. Marcel Iancu şi Nicolo Napoli i-au cerut edilului să fie lăsaţi să se antreneze pe stadionul Ion Oblemenco.

Lia Olguţa Vasilescu a discutat doar cu Nicolo Napoli. Antrenorul FC Universitatea Craiova a declarat că primarul Craiovei nu i-a garantat că echipa de fotbal patronată de Adrian Mititelu se va putea antrena pe stadionul Ion Oblemenco. „Sper că a fost o discuţie în care ne-am înţeles, pentru a ajuta echipa noastră şi pentru a ne lăsa să jucăm pe stadionul din Bănie. Aşteptăm să primim un răspuns ferm în favoarea noastră. Mingea este la doamna primar“, a declarat Napoli.

VIDEO

Nicolo Napoli şi Marcel Iancu au mers să discute cu Lia Olguţa Vasilescu 

Adrian Mititelu a primit anul trecut în instanţă dreptul de a se antrena pe stadionul Ion Oblemenco. Echipa lui Mititelu a primit din nou interdicţia de a intra pe complexul din Bănie după câteva şedinte de pregătire. Lia Olguţa Vasilescu a discutat 40 de minute cu Nicolo Napoli. „Singura persoană care are calitate să discute cu primăria este Lider Lichidare SPRL, cel care este administratorul judiciar al firmei respective. Eu nu pot să semnez nimic nici cu Nicolo Napoli, nici cu Marcel Iancu, nici cu Adrian Mititelu. Cu atât mai puţin cu Mititelu. Dacă administratorul judiciar doreşte să facă vreo cerere municipalităţii, vă asigur că suntem deschişi să-l ascultăm şi să luăm o decizie. Nu e obligaţia mea să le asigur stadion. O să-i dau un răspuns domnului Mititelu pe hârtia pe care mi-a transmis-o, dar, încă o dată, nu are calitate dumnealui. Napoli este un om extraordinar“, a precizat Lia Olguţa Vasilescu primarul Craiovei. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite