Consiliul local din comuna Coşoveni a fost dizolvat. Sentinţa dată de Tribunalul Dolj este definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul local din Coşoveni, dizolvat în instanţă
Consiliul local din Coşoveni, dizolvat în instanţă

Magistraţii Tribunalului Dolj au dispus dizolvarea consiliului local din comuna Coşoveni. Sentinţa dată de judecători pe data de 16 ianuarie este definitivă.

Activitatea administrativă în comuna doljeană Coşoveni este blocată din luna mai a anului trecut. Aleşii locali au refuzat să mai fie prezenţi la şedinţe, iar din această cauză consiliul a fost dizolvat. „Admite sesizarea Dispune dizolvarea Consiliului Local Coşoveni- jud. Dolj. Definitivă. In baza disp.art. 55 alin.2 teza a III -a din Legea nr.215/2001 se va comunica prezenta hotarare Prefectului judeţului Dolj”, se arată în încheierea de şedinţă a Tribunalului Dolj.

Foştii consilieri locali au declarat că nu regretă absolut deloc că nu s-au mai prezentat la şedinţele organizate la sediul primăriei din localitate. „Nu m-a lăsat partidul să mă mai duc. Nu vreau să aprob proiectele USL”,  a declar unul dintre consilieri.

Nicu Coandă, primarul comunei Coşoveni, a declarat că a mers personală acasă la toţi cosilierii locali pentru a-i convinge să participe la sedinţe. Toţi au promis că vor veni la muncă, însă nu s-au ţinut de cuvânt.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite