UPDATE:O elevă a încercat să sinucidă în toaleta Liceului Tehnologic din Filiaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra în vârstă de 18 ani, din judeţul Gorj, elevă la Liceul Tehnogic din Filiaşi, a încercat să se sinucidă în toaleta instituţiei de învăţământ.

UPDATE, ORA 16.00/ Colegii au observat imediat că fata nu a venit la ore şi au intrat în panică. Eleva Colegiului Tehnologic din Filiaşi a fost găsită zăcând în baie în stare de inconştienţă „Pacienta a venit în stare stabilă, era conştientă, avea o uşoară marcă în jurul gâtului, se pare de la un cordon cu care a încercat să se sinucidă“, a declarat Mariana Georgescu, directorul medical al spitalului din Filiaşi.

Dimitrie Filişeanu, directorul Colegiul Tehnic din Filiaşi, a declarat că fata a vrut doar să îşi sperie mama „Ce ştim sigur este că fata era foarte supărată pentru că a avut discuţii aprinse cu mama sa aseară“, a spus Filieşanu.


Fata o să fie supusă şi unui examen psihiatric în zilele următoare.

Fata a fost găsită de o colegă în toaleta Liceului Tehnologic, care a sunat imediat la 112. Tânăra a fost transportată la spital, iar în acest moment starea ei este stabilă.

Eleva s-a legăt de gît cu o sfoară, după care a încercat să se sinucidă în toaletă. Fata a recurs la acest gest după ce a avut o ceartă cu părinţii.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite