Un şofer fără permis din Craiova le-a dat de furcă poliţiştilor. A gonit prin tot cartierul Valea Roşie şi a lovit două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii l-au urmărit prin tot cartierul Valea Roşie pe şoferul fără permis de conducere
Oamenii legii l-au urmărit prin tot cartierul Valea Roşie pe şoferul fără permis de conducere

Gabriel Băcanu, în vârstă de 25 de ani, din Craiova, circula aseară cu viteză în cartierul  Valea Roşie, iar poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Bărbatul şi-a văzut în continuare de drum şi a gonit printre străduţe.

Şoferul a oprit autoturismul înmatriculat în Bulgaria abia când a intrat în două maşini. Gabriel Băcanu a fugit de la locul faptei, însă poliţiştii au reuşit să îi prindă pe cei doi pasageri care îl însoţeau.

La volan fără permis

Gabriel Băcanu, în vârstă de 25 de ani, din Craiova, s-a urcat la volanului unui Citroen fără a avea permis de conducere. „Pe numele craioveanului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere“, a declarat agent principal Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Bărbatul care s-a urcat la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere este în continuare căutat de oamenii legii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite