Un bărbat și-a convins iubita să-și jefuiască tatăl, lăsându-l fără agoniseala de-o viață. „Dragostea îți ia mințile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Calafat, în vârstă de 64 de ani, a sunat la Poliție reclamând că cineva i-a furat din casă 70.000 de lei și toate bijuteriile în valoare de 150.000 de lei, adică agoniseala de-o viață, după cum a spus bătrânul când a reclamat furtul.

O femeie și-a jefuit propriul tată luându-i inclusiv multe bijuterii FOTO Arhiva Adevărul
O femeie și-a jefuit propriul tată luându-i inclusiv multe bijuterii FOTO Arhiva Adevărul

Polițiștii au preluat cazul și au reușit să-l rezolve în câteva zile, timp în care au ajuns la concluzia că cea care comisese furtul era chiar fiica bărbatului.

Ancheta polițiștilor a mai scos la iveală că femeia, în vârstă de 34 de ani, fusese convinsă de către iubitul său, de 27 de ani, să fure banii și bijuteriile bătrânului, pentru că doreau să plece împreună din țară.

Planul le-a fost dat peste cap în momentul în care polițiștii l-au oprit în trafic pe iubitul femeii și au descoperit că acesta nu avea permis de conducere.

Tatăl și-a retras plângerea

Judecătorii din Calafat au dispus, vineri, arestarea preventivă a tânărului de 27 de ani, acuzat de instigare la furt, conducere fără permis și refuzul prelevării de mostre biologice. Femeia a scăpat fără judecata penală întrucât tatăl său și-a retras plângerea când a aflat adevărul.

„Aceste cazuri sunt tot mai frecvente”, spune psihologul Dan Curtici.

„Dragostea îți poate lua mințile. Uneori, femeia este cu ușurință convinsă să facă lucruri pe care mai târziu, cu siguranță, le regretă. Atunci când sunt îndrăgostite, femeile cred orbește în ceea ce spun iubiții lor și ajung să-și rănească inclusiv proprii părinți", a explicat psihologul Dan Curtici.

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri