Un bărbat din Craiova, arestat pentru trafic de influenţă. Cerea şpagă pentru a elibera în regim de urgenţă documente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craioveanul a fost arestat pentru trafic de infuenţă
Craioveanul a fost arestat pentru trafic de infuenţă

Ioan Kovacs, în vârstă de 40 de ani, din Craiova, a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. Bărbatul este acuzat că cerea sume de bani pentru a facilita unor persoane, eliberarea în regim de urgenţă a unor cărţi de identitate sau documente de stare civilă.

Ioan Kovacs este acuzat că cerea sume de bani cuprinse între 50 şi 200 de euro pentru a facilita unor persoane obţinerea în regim de urgenţă a unor cărţi de identitate sau documente de stare civilă. La locuinţa suspectului o legătură de chei, care aprţine drectoarei Direcţiei din cadrul Evidenţei aPersoanelor Craiova. „Cheile erau utilizate de aceasta la biroul personal, la fişetele din birou, cât şi la un spaţiu unde erau depozitate şi arhivate listele electorale. Cheile au fost înmânate de către directorul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Craiova inculpatului Kovacs Ioan, deşi acesta nu este angajatul insituţiei“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

La locuinţa bărbatului  au mai  fost descoperit un număr mare de documente şi acte de stare civilă în copie şi original. Ioan Kovacs a fost arestat săptămâna trecută de magistraţii Tribunalului Dolj. 

La Curtea de Apel Craiova se judecă mâine contestaţia formulată de el împotriva arestării preventive.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite