Radu Berceanu:''Eu simt că PSD vrea să parieze pe Sorin Oprescu la alegerile prezidenţiale, iar PNL pe Călin Popescu Tăriceanu''

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Berceanu Foto: Arhivă
Radu Berceanu Foto: Arhivă

Radu Berceanu, fostul preşedinte PDL Dolj, a declarat că PSD şi PNL vor merge separat la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Fostul senator a mai declarat că în momentul de faţă PDL nu are un candidat capabil pentru alegerile prezidenţiale din 2014. Fostul preşedinte din Dolj a mai precizat că în momentul de faţă Mihai Răzvan Ungureanu este un nimeni ''Ar putea să candideze Vasile Blaga, însă nu cred că nici această variantă nu este o idee bună. Ar trebui să găsim repede pe cineva care să fie capabil să candideze la alegerile prezidenţiale din 2014'', a spus Radu Berceanu.

Fostul preşedinte PDL Dolj este convins că PSD nu va merge împreună cu PNL la alegerile de anul viitor '' Eu simt că PSD vrea să parieze pe Sorin Oprescu la alegerile prezidenţiale, iar PNL pe Călin Popescu Tăriceanu, un politician mai bun şi mult mai echilibrat'', a mai declarat Radu Berceanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite