Percheziţii la o grupare care se ocupa de contrabandă cu ţigări, în Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au efectuat 14 percheziţii domiciliare în Craiova, la locuinţele unor persoane bănuite că desfăşoară activităţi ilegale de depozitare, transport şi comercializare de produse din tutun provenite din contrabandă.

În urma descinderilor au fost ridicate în vederea confiscării 1875 pachete (37 500 ţigarete) diferite mărci care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal, dar şi suma de 277.065 lei. „15 persoane au fost aduse la sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova pentru audieri şi continuarea cercetărilor. Întreaga cantitate de ţigări a fost preluată de către reprezentanţii Direcţiei Regionale Vamale Craiova care au stabilit faptul că prejudiciul total cauzat bugetului de stat de către cei patru suspecţi se ridică la suma de 17 007 lei“, a declarat Alin Apostol,,  purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Anchetatorii au dispus începerea urmăririi penale faţă de Ionel Buzdugan, Ana-Maria Motroc, Dumitra Drăgan şi Mariana Surcel, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Mariana Surcel a fost reţinută pemtru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentată în faţa magistraţilor Judecătoriei Craiova cu propunerea de arestare preventivă.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite