Parcul acvatic de 20 de milioane de euro din Craiova, gata în proporţie de 90%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Parcul Tineretului din Craiova a fost construit unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România, realizat din bani publici şi fonduri europene. Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a precizat că în acest moment gradul de implentare al proiectului este de 90%.

Complexul de agrement di Parcul Tineretului din Craiova se întinde pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi şi este considerat cel mai modern Water Park din România. Parcul acvatic construit cuprinde doua părţi - una acoperită, iar alta neacoperită, cu jocuri de apă, tobogane, piscină pentru copii, terenuri de sport, bazin pentru adulţi, saună.

Proiectul este realizat din bani publici şi finduri europene, iar valoarea investiţiei se ridică la suma de 20 de milioane de euro. Conform ADR Sud Vest Oltenia în acest moment gradul de implementare al proiectului este de 90%.

Primăria Craiova a reuşit până la sfârşitul anului trecut să cheltuiească din fonduri europene o treime din valoarea lucrării.

DNA a intrat pe fir

Primăria Craiova este vizată de o anchetă DNA, privind construcţia parcului acvatic din bani publici şi fonduri europene. Constructorul este suspectat că a decontat suma de 2,3 milioane de euro pentru materiale fictive. Acesta a fost ajutată şi de funcţionari publici din primărie să încalce legea. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite