O nouă ediţie a săptămânalului ADS Craiova apare mâine pe piaţă. Vezi aici ce conţine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 32 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 1,4 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumar:


DEZVĂLUIRI  Instruirea şomerilor, reţetă de umplut buzunarele bugetarilor. Angajaţii Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Dolj în frunte cu directoarea Mihaela Cotigă au ajuns să câştige lunar salarii de zeci de mii de lei. Banii provin din fonduri europene destinate consilierii şi formării profesionale a şomerilor.


REPORTAJ  Fabrica de tractoare moare, dar nu se predă. Unicul producător de tractoare sută la sută româneşti se chinuieşte să supravieţuiască pe o piaţă invadată de produse chinezeşti şi egiptene. Conducerea MAT Craiova caută salvarea prin retehnologizarea uzinei cu fonduri europene.


POVESTE DE SUCCES A dansat pe scenă cum n-a văzut Parisul! Lucia Ioana Ghivercea s-a întors în Bănie cu şapte premii de la competiţii de nivel mondial din Ungaria şi Franţa. Fetiţa de nici 12 ani se poate lăuda cu locul întâi la finala Campionatului Mondial de Dans, care a avut loc la Paris.


SPORT-STORY Atleţii Băniei gonesc spre podium peste obstacolul lipsei banilor. Tinerii legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Craiova compensează prin pasiune ceea ce pierd din cauza finanţării insuficiente. Reuşesc astfel să obţină rezultate notabile la fiecare competiţie la care iau parte, luptând pentru recunoaştere, nu pentru recompense materiale.


PORTRET Aurora Speranţa Cernitu, pictoriţa care se inspiră din visele copilăriei. Tablourile sale sunt jocuri de lumină şi culoare şi ne invită să ne amintim clipe magice din primii ani de viaţă. Citeşte mai multe despre una dintre cele mai titrate pictoriţe din Bănie mâine, în săptămânalul ADS!



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite