Misterul morţii elevei care a fost găsită decapitată într-un parc din Craiova anul trecut, neelucidat. Părinţii: „Vinovaţii trebuie să plătească“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Goghez a fost găsită moartă în parc anul trecut
Alexandra Goghez a fost găsită moartă în parc anul trecut

Alexandra Goghez, în vârstă de 17 ani, din comuna doljeană Goieşti, a fost găsită moartă în data de 15 august 2015 în parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova. Anchetatorii nu au reuşit să îi găsească nici până în momentul de faţă pe care au ucis-o cu sânge rece pe tânără.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au demarat o anchetă pentru moarte suspectă. O armată de poliţişti şi procurori au lucrat la acest caz, dar fără rezultat. Anchetatorii nu au reuşit să îi găsească pe care au ucis-o anul trecut pe Alexandra Goghez. 

Găsită moartă în parc

Alexandra Goghez a fost găsită moartă în parcul „Nicolae Romanescu“, iar cadavrul era în stare de putrefacţie. Părinţii elevi de 17 ani nu vor acum decât ca vinovaţii să plătească pentru ce au făcut. „Poliţiştii ne-au spus că este în viaţă, dar am găsit-o la morgă într-un sac. Vinovaţii trebuie să plătească pentru ce au făcut. Vă daţi seama, să îţi omoare copilul la 17 ani... Trebuia ea să ne înmormânteze pe noi. Poţi să ai şi 10 copii, că tot te gândeşi la cel pe care l-ai pierdut. Văd o fetiţă în magazin şi mă gândesc că poate şi a mea era acum. Eu cred că a fost omorâtă“, a declarat Ilie Goghez.

VIDEO

Părinţii au povestit că oamenii legii le-au spus tot timpul că Alexadra nu este moartă şi o să se întoarcă acasă

Apropiaţii Alexandrei sunt convinşi că a fost ucisă cu sânge rece, iar colegii de la locul de muncă au povestit că era o fire retrasă şi nu vorbea cu nimeni. Majoritatea timpului şi-o petrecea vorbind la telefon. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lţngă Tribunalul Dolj au deschis anul trecut un dosar penal pentru moarte suspectă. Dosarul se află în acelaşi stadiu, iar cei care i-au luat viaţa lui Alexandra Goghez sunt în libertate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite