Bunicul Luizei Melencu a fost externat la cerere. Îşi va însoţi fiica la DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a părăsit, duminică, 29 septembrie 2019, spitalul din Craiova, la cerere, după două zile petrecute în clinica de Cardiologie.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa, vineri, 27 septembrie 2019, la  spitalul din Craiova, după ce echipajul carea  sosit la Dioşti, unde poliţiştii şi jandarmii au încercat să pună în executare mandatul emis pe numele Monicăui Melencu, au constatat că valoarea tensiunii arteriale a depăşit, în cazul bărbatului, 20, acesta riscând un accident vascular sau chiar un infarct.

Starea de sănătate a bunicului fetei răpite din Caracal, de către Gheorghe Dincă, în 14 aprilie 2019, s-a deteriorat la vederea jandarmilor care, în ciuda faptului că le-a replicat că nu sunt infractori şi că fiica sa nu-i va însoţi la DIICOT, nu s-au lăsat duşi, insistând că au un mandat de executat. Bărbatul s-a stropit atunci cu benzină şi a vrut să-şi dea foc, nefiind, de altfel, prima ameninţare că-şi va pune capăt vieţii, nemulţumit fiind de rezultatul căutărilor efectuate în cazul nepoatei sale, de care nu mai ştie nimic de aproape jumătate de an.

Stelian Iordache a părăsit, duminică, 29 septembrie 2019, spitalul din Craiova, unde bărbatul a fost internat în seara zilei de vineri, 27 septembrie 2019, în Clinica de Cardiologie a Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova. „Am plecat pe semnătură. Le mulţumesc celor care au avut grijă de mine. Nu mai puteam să stau, vreau să fiu alături de fata mea, nu puteam să o las singură. Îi voi fi alături la bine şi la rău“, a declarat bărbatul pentru reporterul România TV, înainte de a urca în maşina care să-l ducă la Dioşti.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a acceptat în cele din urmă să-i fie prelevate noi probe biologice, pentru o nouă analiză ADN realizată în laboratoarele FBI, iar luni, 30 septembrie 2019, femeia va merge la sediul DIICOT, pentru recoltarea acestor probe şi pentru o nouă audiere. Condiţia pusă anchetatorilor a fost să-i asigure un mijloc de transport şi să i se permită avocatului familiei să participe la procedură.


 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite