Jandarmii au făcut chetă pentru un zâmbet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresionaţi de dramele unor copii cu probleme, cadrele Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj au demarat, ca în fiecare an de sărbătorile Pascale, o acțiune umanitară.

Astăzi, o grup de jandarmi a vizitat tinerii cu deficienţe de vedere din cadrul Asociaţiei Nevăzătorilor din România – Filiala Interjudeţeană Dolj-Mehedinţi şi copiii de la Centrul de Îngrijire şi Recuperare a Copilului cu Handicap Sever „Noricel”. Ei le-au împărţit copiilor cadouri,  produse şi alimente specifice sărbătorilor pascale, încercând astfel să le transmită câte ceva din spiritul acestor sărbători.

Această acţiune s-a desfăşurat benevol, fiecare jandarm contribuind cu diverse sume de bani, fiind alături de oameni atât de-a lungul anului, cât şi cu ocazia uneia dintre cele mai frumoase sărbători ale lumii creştine – Paştele.

Sărbătoarea Paştelui reprezintă pentru toţi credincioşii un prilej de bucurie, fiecare dintre ei dorind să sărbătorească cu cei dragi acest moment important din viaţa religioasă. Din păcate, însă, nu toţi oamenii se pot bucura de căldura căminului, existând şi oameni aflaţi în diferite nevoinţe şi neputinţe, care trăiesc singuri în tristeţe sufletească”,  a spus Lt. Ion Ţapu, ofiţer de Relaţii Publice în cadrul IJJ Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite