Interlopul Ion Ilie zis şi „Puşcărie“: „Judecătoarea Mladen nu m-a ajutat cu nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ilie zis şi „Puşcărie“ a declarat că nu i-a cerut ajutorul judecătoarei
Ion Ilie zis şi „Puşcărie“ a declarat că nu i-a cerut ajutorul judecătoarei

Magistratul Carmen Mladen a fost cercetată în anul 2006 de CSM, după ce au apărut mai multe fotografii cu ea şi interlopul Ilie „Puşcărie“. Judecatoarea de la Curtea de Apel Craiova a fost gasita nevinovata de Consiliul Superior al Magistraturii.

Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, judecătoarea Carmen Mladen a primit 5.000 de euro de la o persoană pe care o şantaja din 28 mai. Totodată, procurorii susţin că aceasta ar fi avut şi un complice. Mladen, şi Ionel Stoian sunt cercetaţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru infracţiunea de şantaj. Potrivit procurorilor, în perioada 28 mai - 12 iunie, Carmen Mladen şi Ionel Stoian "au constrâns, în mod repetat, o persoană denunţătoare, parte vătămată în cauză, să le remită sume de bani, sub ameninţarea că vor da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru respectiva persoană.

„Nu i-am cerut să mă ajute cu nimic“

Carmen Mladen, judecătoarea acuzată de şantaj sexual, a mai fost cercetată în anul 2006 de Consiliul Superior al Magistraturii. Magistratul  a fost acuzat atunci de relaţii de amiciţie cu un cunoscut interlop din Bănie. Ilie Puşcărie, este un fost ofiţer din cadrul penitenciarului, care a plecat din sistem pe uşa din dos. Carmen Mladen a judecat pe data de 16 februarie 2006, Dosarul 34/F/I/2006, in care interlopul craiovean, Ion Ilie  trebuia să returneze suma de 90 de milioane de lei unei societăţi aflate in faliment, de la care achiziţionase două frigoterme. Judecătorul i-a dat câştig de cauză omul de afaceri pe motiv că acesta nu a fost citat excat la adresa la care locuieşte. Ion Ilie zis şi „Puşcărie“ a declarat că nu a rugat-o pe magistrată niciodată să îl ajute „O cunosc pe Carmen Mladen de 25 de ani. Ne-am întâlnit întâmplător pe stradă. A urcat un minut la mine în maşină, iar în momentul în care  acoborât a fost fotografiată. Cred că cineva cu ochii albaştri a vrut să îi facă rău atunci.Dosarul meu nu era la ea, aşa cum s-a speculat atunci. Nu i-am cerut să mă ajute cu nimic“, a spus fostul ofţier din cadrul penitenciarului. CSM a inceput în urmă cu şase ani o anchetă în acest caz la finalul careia judecatoarea de la Curtea de Apel Craiova a fost gasita nevinovata.

jud

„Nu o cred în stare de şantaj sexual“

Ion Ilie susţine că nu a mai vorbit din anul 2006 cu judecătoarea „ Nu o cred în stare de şantaj sexual. Păi la vîrsta ei de peste 40 de ani, mai făcea ea aşa ceva. Hai să fim serioşi“,a  spus Ion Ilie zis şi „Puşcărie“.

Citeşte mâine în ziarul „Adevărul“ ce afacerist controversat a mai ajutat judecătoarea din Craiova 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite