FOTO Trenul electric SF construit în premieră în România cu preţuri de personal

0
0
Trenul electric a fost construit în premieră în România de o firmă din Craiova
Trenul electric a fost construit în premieră în România de o firmă din Craiova

Compania Softrans a anunţat că începând cu data de 15 octombrie va acorda călătorilor reduceri de 50% pentru elevi şi studenţi pe baza legitimaţiei de călătorie, dar şi pentru veteranii de război şi pensionari.

Trenul electric SF construit în premieră în România circulă în momentul de faţă pe ruta Bucureşti Nord- Craiova-Braşov. Preţul unui bilet este de 55 de lei. Codniţiile din vagoane sunt la standard europene, iar călători au internet gratuit, prize pentru laptop sau pentru încărcătorul telefonului.

Elevii, studenţii, pensionarii şi veteranii de război care vor circula cu trenul SF construit în România vor beneficia de reduceri de 50%. „Preţurile sunt de personal, dar condiţiile de top. Trenul electric este dotat corespunzător, iar înăuntru este la fel de curat ca într-o farmacie. Preţul unui bilet este mică în comparaţie cu preţul unui bilet cumpărat de la CFR“, a declarat Mihai Stancu, student.        

Date practice despre trenul SF electric:
 
-nu se fumeaza în acest tren, nu este un spaţiu dedicat
-beneficiază de internet şi prize
-trenul este prevăzut cu Wi-Fi gratuit
-investiţia totală se ridică în jur de 5 milioane de euro
-trenul este vopsit în multe culori, din fabrică pentru a scăpa de grafitti
-trenul este prevăzut cu senzori care monitorizează aerul din vagoane: cantitatea de dioxid de carbon emanată de pasageri, temparatura optimă şi umiditatea

Firma Softronic din Craiova a construit în premieră în România un tren electric care atinge 160 de kilometri pe oră şi are patru vagoane.

Trenul electric construit în România a costat aproximativ 5 milioane de euro.
 

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite