Fetiţa care a ajuns la spital în comă alcoolică, în afara oricărui pericol. Mama este cercetată pentru vătămare corporală din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa de 2 ani a ajuns la spital în comă alcoolică şi şoc hipotermic Foto:Arhiva
Fetiţa de 2 ani a ajuns la spital în comă alcoolică şi şoc hipotermic Foto:Arhiva

O fetiţă în vârstă de doi ani, din comuna doljeană Scaieşti, a ajuns pe data de 6 ianuarie în stare gravă la spital după ce a băut vişinată.

Mama micuţei a plecat la magazin să cumpere apă şi scutece şi a lăsat-o pe fetiţa de doi ani în grija unui frate de cinci ani. Copila a găsit o sticlă cu vişinată în casă, a băut din ea, apoi a ieşit la drum, unde a fost găsită inconştientă, într-un şanţ. 

În comă la spital

Micuţa a fost transportată la Spitalul Judeţean din Craiova în comă alcoolică şi şoc hipotermic, iar imediat a fost internată la secţia de terapie intensivă. Medicii au declarat că în momentul de faţă fetiţia este în afara oricărui pericol.

Codnucerea Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj şi oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a ajuns fetiţa de doi ani în comă alcoolică la spital. „Se fac verificări, pentru a stabili dacă mama are vreo culpă în ingerarea de alcool de către fetiţă. În continuarea cercetărilor s-a întocmit un dosar de cercetare penală pe numele mamei pentru vătămare corporală din culpă“, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.     

În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale şi de rapoartele poliţiştilor, mama neglijentă ar putea primi chiar şi o pedeapsă cu închisoarea de până la cinci ani. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite