Criminala de la metrou, scoasă cu forţa din bibliotecă luna trecută, pentru că a încercat să acceseze un site de matrimoniale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mgadalena Şerban a uis o tânără din Dolj pe data de 12 decembrie
Mgadalena Şerban a uis o tânără din Dolj pe data de 12 decembrie

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a împins pe data de 12 decembrie o tânără din Dolj sub roţile trenului. Femeia a fost arestată şi este acuzată de omor şi tentativă de omor. A cerut ieri să fie plasată în arest la domiciliu, însă cererea a fost respinsă.

Criminala de la metrou frecventa sala de lectură din cadrul Bibliotecii. „Alexandru şi Aristia Aman“ din Craiova din anul 2015, atunci când şi-a făcut şi abonament. Magdalena Şerban a avut un confict cu angajatele instituţiei în luna noiembrie şi a fost scoasă afară cu forţa. Femeia în vârstă de 36 de ani a încercat să acceseze un site de matrimoniale, iar acest lucru este interzis. 

„Era un om normal, care părea interesat de tot ce este nou în privinţa informaţiilor. Citea foarte des reviste şi ziare. Colegele mele au recunoscut-o imediat după tragedia de la metrou. În luna noiembrie avut un conflict cu angajaţii instituţiei, atunci când a încercat să acceseze anumite site-uri, iar din această cauză salariaţii i-au interzis acest lucru şi i-au cerut să părăsească sala. A devenit recalcitrantă şi a adresat injurii angajatelor, iar imediat au chemat paza şi au dat-o afară“, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii „Alexandru şi Aristia Aman“ din Craiova.

Magdalena Şerban a împins pe data de 12 decembrie o tânără din Dolj sub roţile trenului, în staţia Dristor. În momentul în care a vizionat imaginile din seara crimei a declarat că sunt trucate. 

Magdalena Şerban a fost arestată şi este acuzată de omor şi tentativă de omor. 

Potrivit rudelor Magdalenei Şerban, femeia a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Madrid în 2009, unde ar fi fost tratată pentru o depresie severă. „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania, iar acolo a păţit ceva groaznic. O traumă, ceva, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară. N-a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. N-a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu voia să vorbească cu noi. N-a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul. Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri peste tot. Am anunţat poliţia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus că nu e un pericol“, a povestit Constanţa Şerban, mama Magdalenei Şerban.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite