Craiova: Străzi asfaltate şi camere de supraveghere video pe bani europeni în Filiaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două proiecte incluse în Planul Integrat de Dezvoltare al Filiaşiului au fost semnate astăzi de ministrul de resort, Elena Udrea.

Filiaşiul obţine astfel finanţări nerambursabile de aproape 15 milioane de lei, potrivit unui comunicat remis astăzi de Ministerul Dezvoltării.
“Prin implementarea Planului Integrat de Dezvoltare Urbană, oraşul Filiaşi îşi propune să sprijine dezvoltarea economică şi socială în mod durabil şi echilibrat teritorial, creşterea calităţii vieţii şi crearea de noi locuri de muncă şi asigurarea serviciilor care promovează egalitatea de şanse şi incluziunea socială.  
Proiectul Modernizare străzi, trotuare şi înfiinţare parcare auto în oraşul Filiaşi, judeţul Dolj are ca obiectiv îmbunătăţirea calităţii vieţii prin modernizarea infrastructurii de transport a oraşului Filiaşi, se va desfăşura pe parcursul a 6 luni şi are o valoare totală de 14.397.351,44 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 11.404.626,52 lei.
Proiectul Sistem de supraveghere urban, în oraşul Filiaşi, jud. Dolj îşi propune sporirea siguranţei şi securităţii în spaţiile publice prin caracterul preventiv menit să descurajeze infracţionalitatea, asigurarea de probe în instanţă pentru eventuale infracțiuni, monitorizarea și gestionarea unor servicii publice, precum: salubrizare, deszăpezire, reparaţii la infrastructură şi scăderea timpului de răspuns în cazul intervenţiilor pentru situaţii de urgenţă. Valoarea totală a proiectului, care se va derula pe parcursul a 6 luni, este de 381.768,72 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 301.720,44 lei”, se arată în comunicat.




Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite