Consilierul juridic care şi-a ucis cel mai bun prieten cu 27 de lovituri de cuţit pentru 3000 de euro rămâne în spatele gratiilor

0
0
Lucian Dinulescu a fost ucis de cel mai bun prieten cu 27 de lovituri de cuţit
Lucian Dinulescu a fost ucis de cel mai bun prieten cu 27 de lovituri de cuţit

Vasile Stoica, în vârstă de 38 de ani, consilier juridic în cadrul CET Craiova, şi-a ucis pe data de 17 august 2017 cel mai bun prieten pe malul Jiului cu 27 de lovituri de cuţit. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au stabilit că autorul a pus la cale crima cu mult timp înainte.

Consilierul juridic şi-a sunat cel mai bun prieten pe data de 17 august 2017 şi i-a propus să se întâlnească în cartierul 1 Mai, iar de acolo au plecat pe malul Jiului. Vasile Stoica era pregătit să îl omoare pe Lucian Dinulescu, iar într-un moment de neatenţie l-a înjunghiat de 27 de ori. A fugit imediat de la locul faptei, însă a fost prins şi arestat la scurt timp. 

Menţinut în spatele  gratiilor 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj l-au trimis în judecată pe Vasile Stoica pentru omor calificat. Dosarul a intrat în camera preliminară, iar magistraţii Tribunalului Dolj i-au menţinut consilierului juridic măsura arestării preventive. „Inculpatul a declarat că, la un moment dat, a coborât pe malul Jiului având în mână cuţitul pe care l-a aşezat pe mal, la câţiva metri de victimă, în timp ce aceasta pescuia. După ce a avut mai multe ezitări, inculpatul a mers la maşină şi a luat din portbagaj cosorul cu care a coborât malul spre victimă, care se afla cu spatele la el, iar când aceasta s-a întors către el i-a aplicat o lovitură cu cosorul în zona umărului drept. Acesta a început să ţipe şi s-a întors către el, iar atunci l-a lovit din nou cu cosorul în cotul stâng. După aceea a luat cuţitul de pe mal şi l-a lovit de mai multe ori, la întâmplare, în zona abdomenului, a spatelui, a gâtului, iar la un moment dat a căzut peste el în apă şi a continuat să îl lovească de mai multe ori până când a văzut că nu mai opune rezistenţă, după care l-a împins în apă“, se arată în rechizitoriul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Consilierul juridic şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi le-a spus că şi-a ucis cel mai bun prieten pentru că i-a zgâriat intenţionat maşini, dar şi pentru că în urma unei afaceri pe care au pus-o la cale împreună cu victima a pierdut suma de 3000 de euro.      

  

  

Mai multe - Craiova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite