Cel mai mare hotel din Craiova, la care acţionar este şi fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu, reabilitat cu 10 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelul Jiul a intrat într-un amplu proces de reabilitare, după ce a fost a fost preluat de un mare lanţ internaţional. Reconstrucţia acestuia va costa 10 milioane de euro.

Hotelul Jiul este situat în centrul oraşului, iar înainte de Revoluţie era considerat un punct de reper pentru industria hotelieră din Bănie. Radu Berceanu a declarat anul trecut că se va demola restaurantul de la Jiul şi o serie de compartimentări interioare. „Vom construi o sală de conferinţe mai mai mare cu dotări moderne”, a precizat fostul Ministrul al Transporturilor.

  

Hotelul Jiul a obţinut şi certificatul de urbanism pentru lucrări de reamenajare (corp A si B), supraetajare corp A de la S+P+4 la S+P+6, corp B de la S+P+4 la S+P+5 si extindere P, S+P, S+P+6+ET”, lucrări care se ridică la suma de aproximativ 7 milioane de euro. Radu Berceanu a declarat că se vrea să obţină un credit bancar pentru a putea duce la capăt toate investiţiile. Reconstrucţia va costa 10 milioane de euro.

Administratorii hotelului din centrul oraşului au scos anul trecut în luna martie la vânzare mobilierul, covoarele, televizoarele, tablourile şi aparatele de aer condiţionat, la preţuri fară concurenţă. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite