Autobuze arse şi îngropate lângă Craiova. Descoperirea a fost făcută chiar de şeful Gărzii de Mediu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Octavian Berceanu, şeful Garzii Naţionale de Mediu,  a făcut un live chiar din locul unde au fost dezmembrate cel puţin cinci autobuze. Berceanu a fost însoţit de un echipaj al Jandarmeriei. "Poliţia şi Primăria ştiau".

„Picnic cu Garda de Mediu şi jandarmii, lângă Craiova, unde autobuzele urmează să fie dezmembrate, incinerate şi ingropate!”, a scris Octavian Berceanu pe pagina sa de Facebook.  

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu a arătat locul unde sunt aduse şi incendiate autobuzele. La doar câţiva kilometri de Craiova, pe un câmp din localitatea Breasta.

„Suntem lângă Craiova, unde, în loc să avem o zonă de picnic, avem o zonă unde se dezmembrează şi se ard scaunele autobuzelor”, a spus Octavian Berceanu în live-ul făcut de la faţa locului. 

Acesta a arătat zeci de componente ale autobuzelor care fuseseră îngropate pe câmp.

Un localnic a susţinut în faţa jandarmilor că s-au făcut mai multe plângeri la Primăria Breasta şi postul de poliţie din localitate, dar nimeni nu a făcut nimic. „Primăria şi Poliţia ştiau. Autobuzele  le aduc nişte costorari de la oraş”, a spus bărbatul. 

„Asta înseamnă activitate infracţională şi problema e că, din câte spun oamenii de aici, această activitate se face şi cu concursul tacit al autorităţilor locale, din păcate”, a concluzionat şeful Gărzii Naţionale de Mediu.

Berceanu a precizat că va lua legătura cu şeful IPJ Dolj pentru a vedea de ce poliţiştii din Breasta au permis arderea autobuzelor la câţiva paşi de o pădure.

Octavian Berceanu a declarat într-o conferinţă de presă că a primit zeci de sesizări de la locuitorii din Craiova şi din localităţile aflate în imediata apropiere. Oamenii se plâng că poluarea în zona Craiovei este din ce în ce mai mare şi autorităţile locale nu fac nimic să îndrepte situaţia. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cu ce restricţii vom petrece minivacanţa de Paşte. Ce avem voie şi ce ne este interzis să facem în această perioadă a pandemiei cu noul coronavirus

Cum funcţionează purificatoarele de aer produse în România, acum la mare căutare în Occident VIDEO

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite