Au vrut să îl pedepsească drastic pe iubitul fiicei lor și l-au reclamat la poliție pentru furt. Lucrurile nu s-au terminat bine pentru ei

0
Publicat:

Părinții unei tinere din Craiova l-au acuzat pe iubitul fiicei lor că ar fi furat din locuința familiei suma considerabilă de 15.000 de euro și 300 de grame de aur. Cu toate acestea, anchetatorii au descoperit că acuzațiile erau false.

Tânărul a fost luat la întrebări de polițiști dar a fost eliberat
Tânărul a fost luat la întrebări de polițiști dar a fost eliberat FOTO arhiva Adevărul

Cei doi părinți sunt acum cercetați pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

Sesizarea a fost făcută marți dimineața de către un bărbat în vârstă de 45 de ani din Craiova, care a reclamat că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa din comuna Șimnicu de Sus și au furat suma de 15.000 de euro și 300 de grame de aur, folosind forța pentru a scăpa, potrivit Digi24.

Investigațiile ulterioare au relevat că un posibil autor al presupusei fapte este un tânăr de 20 de ani din Craiova, care are o relație de prietenie cu fiica plângătorului. Polițiștii au efectuat două percheziții joi seara, în Craiova și în comuna Șimnicu de Sus, stabilind astfel că acuzațiile aduse iubitului tinerei nu aveau nicio bază în realitate.

Cei doi părinți sunt acum sub investigație pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

În fapt, din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 04 spre 05 decembrie, tânărul de 20 de ani s-a deplasat în comuna Şimnicu de Sus, la locuinţa apelantului, unde s-a întâlnit cu fiica acestuia, o tânăra de 19 ani. Aici, tânărul a fost surprins de mama tinerei, dar fără a fi sustrase bunuri sau valori. Ulterior evenimentului, bărbatul de 45 de ani a sesizat organelor de poliţie comiterea infracţiunii de tâlhărie, deşi cunoştea că aceste aspecte sunt nereale”, au precizat poliţiştii.

Doi bărbaţi şi o femeie sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de inducerea în eroare a organelor judiciare şi complicitate la inducerea în eroare a organelor judiciare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite