Alegeri locale 2016. Lia Olguţa Vasilescu (PSD) a câştigat al doilea mandat la Primăria Craiova VIDEO

0
0
Lia Olguţa Vasilescu a câştigat al doilea mandat la Primăria Craiova
Lia Olguţa Vasilescu a câştigat al doilea mandat la Primăria Craiova

Alegeri locale 2016. Lia Olguţa Vasilescu, candidatul PSD, a câştigat un nou mandat la Primăria Craiova, deşi este cercetată de DNA pentru infracţiuni de corupţie.

UPDATE 23.30 Potrivit datelor neoficiale, furnizate de PSD, Olguţa Vasilescu ar fi obţinut 60% dintre voturile cetăţenilor cu drept de vot din Craiova. 

UPDATE/ Primele rezultate oficiale vor apărea, cel mai probabil în aproximativ o oră. „Vreau să le mulţumesc craiovenilor pentru că este pentru prima dată când nu au dat un vot împotriva cuiva, iar acest lucru înseamă că ceea ce am reuşit să facem în ultimii patru ani a fost pe placul lor. Eu îi asigur că voi munci cel puţin la fel de mult cum am facut-o şi până în momentul de faţă. Mă voi bate pentru Craiova indiferent care o să fie guvernarea pentru că este un oraş care trebuie să se dezvolte în continuare. Mizez foarte mult şi pentru ce o să se întâmple în toamnă pentru că semnalul electoratului a fost foarte clar: un vot categoric pro PSD. Acest lucru ne dă nouă şansa să ne gândim că în toamnă vom avea un guvern care se va uita către această parte a Olteniei“, a spus Lia Olguţa Vasilescu.      

Lia Olguţa Vasilescu a fost cotată încă de la bun început cu cele mai mari şanse pentru câştigarea celui de-al doilea mandat la Primăria Craiova. „Am dat un vot foarte optimist, pentru continuitate. Dacă cetăţenii Craiovei sunt mulţumiţi, vor opta şi ei pentru continuitate. Oricum este foarte important să se prezinte azi la vot într-un număr cât mai mare, pentru că este şi un semnal pe care îl dau în primul rând faţă de noi, cei care am gestionat activitatea în acest oraş şi în acest judeţ. Eu sunt foarte optimistă şi rămâne diseară să vedem care este semnalul pe care ni-l dau cetăţenii“, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

VIDEO 

Lia Olguţa Vasilesu a câştigat un nou mandat pentru Primăria Craiova

Alegeri locale 2016

Lia Olguţa Vasilescu a fost aleasă, în iunie 2012, primar al Craiovei din partea USL, ea fiind membru al PSD. În martie 2013 a candidat singură pentru funcţia de preşedinte al PSD Craiova şi a fost aleasă după ce în favorarea ei s-au pronunţat public mai mulţi lideri ai partidului, precum Victor Ponta şi Valeriu Zgonea.

Lia Olguţa Vasilescu a câştigat primăria Craiova în anul 2012 în faţa lui Antonie Solomon, fostul primar, condamnat la închisoare pentru luare de mită. 

Primarul Craiovei s-a făcut remarcat şi în cadrul unor emisiuni de televiziune, când ataca guvernarea PDL sau PSD. Lia Olguţa Vasilescu şi-a făcut şcoala politică în Partidul România Mare, fiind una dintre protejatele răposatului Vadim Tudor. 

Lia Olguţa Vasilescu a fost aleasă deputat de două ori pe listele PRM, însă în anul 2008 l-a trădat pe Vadim Tudor şi a intrat în PSD. Primarul Craiovei este cercetat de DNA pentru nouă infracţiuni de corupţie.

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite