Adolescent de 17 ani bătut în mijlocul străzii de un taximetrist, pentru că nu a avut bani să achite cursa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care taximetristul îl loveşte pe minor cu o bâtă CAPTURĂ VIDEO
Momentul în care taximetristul îl loveşte pe minor cu o bâtă CAPTURĂ VIDEO

Taximetristul este din Caracal. De acolo l-a adus pe adolescent în Craiova. Când a auzit că băiatul nu are bani să plătească, şi-a ieşit din minţi.  Bărbatul este căutat de poliţişti.

Incidentul a avut loc duminică, 13 februarie, pe o stradă din Craiova. 

Taximetristul a adus clientul de 17 ani din Caracal în Craiova, însă în momentul în care a ajuns la destinaţie, minorul a spus că nu are bani suficienţi să achite cursa. 

Taximetristul s-a enervat, l-a dat jos din maşină, l-a doborât la pământ şi a început să-l lovească puternic cu o bâtă. 

Mai mulţi şoferi aflaţi în trafic au început să claxoneze insistent atunci taximetristul s-a oprit. Acesta l-a lăsat pe tânăr căzut la pământ, a urcat în maşină şi a plecat. 

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112. Când au ajuns la faţa locului, minorul le-a povestit ce se întâmplase. 

"Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul s-ar fi deplasat din Caracal în Municipiul Craiova cu un autoturism care efectuează transport în regim de taxi, iar la destinaţie, întrucât nu ar fi achitat contravaloarea cursei, ar fi fost lovit cu un obiect contondent peste membrele inferioare. 

Tânărul în cauză a refuzat să primească îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă prezent la faţa locului sau să fie transportat la spital. De asemenea, tânărul nu a dorit să formuleze sezisare scrisă cu privire la cele întâmplate", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

   

Fiind vorba de un minor agresat, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei şi stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt. La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă. Şoferul de taxi este căutat de poliţişti.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Bătaie la Craiova cu bâte şi cuţite. Un minor de 16 ani şi un tânăr de 29 ani au ajuns la spital

România surclasează la forţe aeriene toate ţările din regiune, cu excepţia Ucrainei

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite