1800 de apartamente pentru tineri vor fi construite în Craiova. Preţurile locuinţelor vor varia între 22.000 şi 30.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a cumpărat 7 hectare de teren pe strada Caracal şi vrea să construiască 1800 de apartamente pentru tineri.

Peste 4000 de persoane au depus cerere la Primăria Craiova pentru a obţine o casă. Municipalitatea a cumpărat 7 hectare de teren de la Ministerul Apărării, iar acum caută o firmă care vrea ă construiască cartierul de locuinţe. Apartamentele vor fi vândute la preţul de 400 de euro pe metru pătrat. „Aproximativ 30.000 de euro pentru o locuinţă nu este mult, dar trebuie mai întâi să vedem care sunt condiţiile. Sunt dispusă să fac un credit bancar pentru un apartament de trei camere. Este o oportunite pentru noi tinerii, iar 1800 de apartamente sunt destul de mute“, a declarat Mariana Stoica. 

Preţurile locuinţelor vor varia între 22.000 şi 30.000 de euro. „Blocurile de locuinţe colective cu regim mare de înălţime (P+3- max P+10E) vor fi prevăzute cu partere comerciale asigurând necesarul de spaţii pentru urmăroarele: grădiniţă, supermarket,minimarket, fizerie ,coafor,sală de fitness,farmacie, cabinet stomatologic,3 cabinete medicină de familie,1 restaurant, 1 birou de taxe şi impozite, 4 birouri pentru administraţie. În incinta obiectivului se va prevedea o piscină cu spaţiile anexe de deservire a acesteia“, aşa va fi construit noul cartier de locuinţe din Craiova.  

Terenul preluat de municipalitate va fi concesionat pe o perioadă de 49 de ani firmei care va excuta lucrarea. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite