Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Năvodari. O femeie a ameninţat că aruncă imobilul în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoscara ISU foto: arhivă
Autoscara ISU foto: arhivă

Alarma s-a dat în urma unui telefon primit la numărul de urgenţă 112. Apelantul anunţa că o femeie ameninţă că va arunca în aer blocul.

Treisprezece pompieri din cadrul ISU Dobrogea au intervenit în oraşul Năvodari, judeţul Constanţa, în urma unui apel primit la numărul de urgenţă 112. O persoană ameninţa că va arunca blocul în aer.

La faţa locului au ajuns echipajul unei autospeciale de stingere, un echipaj de prim-ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Pompierii au pătruns în locuinţa femeii de aproximativ 63 de ani. Ea a fost evaluată medical la faţa locului apoi a fost transportată la spital.

Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate.

Conform IPJ Constanţa,  în jurul orei 12.50, Poliţia oraşului Năvodari a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că o femeie ameninţă cu incendierea unui bloc de locuinţe.

În aproximativ 3 minute de la apel, la faţa locului au ajuns 10 poliţişti care au pătruns în locuinţa femeii şi au discutat cu aceasta până la sosirea echipajului medical”.

La adresa indicată s-au deplasat şi pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea şi lucrători din cadrul Poliţiei Locale Constanţa.

Citeşte şi:

Personalul din turism, înscris la vaccinarea anti Covid-19. „Imunizarea este voluntară, nu obligatorie“

Caii chinuiţi pe un câmp din Techirghiol, revendicaţi în instanţă. Soţia unui procuror DIICOT îi vrea înapoi

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri