Zanfir Iorguş revine în PSD. Fostul primar al Mangaliei este însoţit şi de cei şase consilieri PDL din municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zanfir Iorguş va conduce din nou PSD Mangalia.
Zanfir Iorguş va conduce din nou PSD Mangalia.

Fostul primar al Mangaliei timp de 12 ani, Zanfir Iorguş, a anunţat astăzi că se înscrie în PSD. Este o revenire în această formaţiune politică în rândurile căreia a mai activat între 2003 şi 2007. Iorguş vine în PSD şi cu cei şase consilieri PDL de la Mangalia.

Zanfir Iorguş a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că a plecat din PDL şi s-a înscris în PSD. El a devenit chiar preşedinte interimar al PSD Mangalia, până la organizarea de alegeri. Iorguş a spus că scopul acestei mutări îl reprezintă realizarea unei majorităţi în cadrul Consiliului Local care să ducă la implementarea de proiecte pentru locuitorii municipiului.

Fostul primar a precizat că pe vremea când era la PDL nu a reuşit un dialog cu Cristian Radu, actualul edil, care să ducă la o colaborarea strânsă între consilierii liberali şi cei democrat-liberali şi speră că acum va avea mai mult succes având în vedere că 12 din cei 19 consileri sunt acum de la PSD. Cei şase consilieri PDL care au trecut la PSD sunt: Paul Foleanu, Lucian Popescu, Levent Beghim, Linica Stan, Laura Cîrlan şi Vasile Iorga. Pe lângă aceştia în Consiliul Local Mangalia mai activează şase consilieri de la PSD, patru de la PNL, 2 de la PP-DD şi câte unul de la PRM şi PC.

Iorguş nu are ce să-i reproşeze preşedintelui PDL Constanţa, Gigi Chiru, cu care spune că a avut o colaborare bună, bazată pe respect reciproc, precizând că pentru el nu există duşmani politici, ci doar adversari politici.
Zanfir Iorguş a condus Mangalia între 1996 şi 2008 şi a activat în trei partide: PNŢCD, PSD şi PDL. A fost parlamentar din partea PDL între 2008 şi 2012.

Vă mai recomandăm:

Cristian Radu este primarul Mangaliei. Fostul şef al Gărzii Financiare l-a învins pe fostul primar Zanfir Iorguş

Mangalia: ales de unul din trei alegători
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite