VIDEO Viorica Dăncilă, aşteptată de protestatari la alegerile PSD Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorica Dăncilă a fost aşteptată de protestatari la Constanţa, la şedinţa de alegere a conducerii filialei judeţene. Preşedinta PSD participă la programul de 4 zile (joi-duminică) de instruire a membrilor de partid.

Viorica Dăncilă a fost aşteptată de protestatari la Constanţa, acolo unde se desfăşoară timp de 4 zile (29 august - 1 septembrie) Şcoala de vară a femeilor din PSD, plus alte evenimente de partid. 

Oamenii, strânşi la Centrul multifuncţional Jean Constantin, au scandat „Hoţii, hoţii“, „La puşcărie“, „Analfabeta“. 

Două limuzine au intrat în curtea interioară a centrului, însoţite de strigăturile protestatarilor. 

„În Constanţa întâmpinăm prim-ministrul candidat la preşedinţie, mamă pentru copiii României, mamă între mame“, a postat Rezistenţa TV, care a transmis de la faţa locului.

„Viorica Dancilă şi staff-ul de campanie şi partid în vizită de lucru la Constanţa. Şeful poliţiei rutiere îşi lasă maşina în drum şi blochează o bandă de bulevard“, a mai arătat Rezistenţa TV.


Citeşte şi

Dăncilă, despre protestul de la Constanţa: Oare astfel de manifestări ne reprezintă pe noi, românii? Oare circul ţine de cald pentru România?


Partidul Social Democrat a transmis programul celor patru zile care vor reuni membrii PSD la malul mării.

La Şcoala de vară a femeilor PSD (29 august - 1 septembrie), programul este următorul: 

JOI – 29 august

Ora 16.00 – Deschiderea lucrărilor – Rovana Plumb, președinte OFSD

Ora 16.00 – 17.30 – Dezbatere “Percepția cetățenilor cu privire la principalele teme de pe agenda publică” – dl. Marius Pieleanu – analist politic

Ora 17.30 – 18.30 – Expunere – Dezbatere Carmen Avram, Maria Grapini, europarlamentari 

VINERI – 30 august

Ora 11.00 – Alegeri prezidențiale 2019. Contextul politic național și european.

- Prim-ministru Viorica Dăncilă, președinte PSD - dl. Mihai Fifor – secretar general PSD
- Eugen Teodorovici – președinte executiv PSD

Ora 15.00 – 17.30 – Dezbatere – Politici publice pentru bunăstarea românilor – participă miniștri și parlamentari femei din sănătate, educație, protecție socială. 

SÂMBĂTĂ – 31 August

Ora 10.00 – 12.00 – Populația României – Situație demografică tendințe și provocări - Dezbatere

Ora 15.00 – 16.30 – Prezentare Agenda OFSD: Propuneri de acțiuni, evenimente, mesaje pentru pregătirea alegerilor prezidențiale și locale.

- Consultarea OFSD cu privire la modul de implementare a tipurilor de acțiuni propuse – Dezbatere – dna. Maria Lazăr – secretar general OFSD

Ora 16.30 – 17.00 – Dezbateri finale și concluzii. Închiderea lucrărilor

DUMINICĂ – 1 Septembrie

Ora 10.00 – Vizitarea obiectivelor social culturale și sportive din comuna Cumpăna.

Şcoala de vară a femeilor PSD la Mamaia Sursa PSD Constanţa

Imagine indisponibilă

Şcoala de vară a femeilor PSD la Mamaia Sursa PSD Constanţa

Imagine indisponibilă

În afara Şcolii politice a femeilor PSD, agenda mai cuprinde:

Vineri, 30 august

ORA 11.00 - Şcoala politică de vară a OFSD - Pavilionul Expoziţional Constanţa, Bulevardul Mamaia 331A, Constanţa.

ORA 17.00 - Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Judeţene Constanţa - Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", Bd. Ferdinand nr. 56, Constanţa

ORA 19.00 - Conferinţă de presă - Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", Bd. Ferdinand nr. 56, Constanţa

Sâmbătă, 31 august

ORA 10.00 - Comitetul Executiv Naţional al PSD - Diplomatic Mamaia - Staţiunea Mamaia, Constanţa

ORA 15.00 – Reuniunea Grupurilor Parlamentare ale PSD – Diplomatic Mamaia - Staţiunea Mamaia, Constanţa

ORA 18.00 – Conferinţă de presă - Diplomatic Mamaia - Staţiunea Mamaia, Constanţa

Duminică, 1 septembrie 

ORA 10.00 – Întâlnire cu pensionari - Pavilionul Expoziţional Constanţa, Bulevardul Mamaia 331A, Constanţa.

ORA 12.00 - Întâlnire cu PSD Diaspora - Hotel Bavaria Blue, Staţiunea Mamaia, Constanţa

La evenimente vor participa: Viorica Dăncilă - preşedintele PSD şi prim-ministrul României, Mihai Fifor - secretarul general al PSD şi Eugen Teodorovici - preşedintele executiv al PSD. 

Imagine indisponibilă

În comunicatul de presă transmis joi seara, PSD arată că „doamnele social democrate“ sunt „mai unite ca niciodată“, la deschiderea Şcolii Politice de Vară a Organizaţiei, vrând desigur să spună că sunt „mai unite decât oricând“.

„În această seară, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa a avut loc deschiderea celei de-a şaptea ediţii a Şcolii Politice de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate.

Mai unite ca niciodată, peste 300 de doamne social democrate din întreaga ţară au răspuns prezent invitaţiei la cel mai important eveniment al organizaţiei de femei. Acestea au fost întâmpinate la malul mării de preşedintele OFSD Constanţa, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

Cuvântul de deschiderea al lucrărilor a fost rostit de preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa, domnul Felix Stroe, care le-a urat un călduros bun venit şi, în acelaşi timp, şi-a reafirmat susţinerea pentru toate femeile care doresc să participe activ pe scena politică din România.

Prezenţi la eveniment au fost şi ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, domnul Marius Budăi, secretarul OFSD, doamna Maria Lazăr, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, domnul Marius Horia Ţuţuianu, precum şi europarlamentarele Carmen Avram şi Maria Grapini. De asemenea, femeile social democrate au participat şi la o dezbatere despre percepţia cetăţenilor cu privire la principalele teme de pe agenda publică, dezbatere susţinută de cunoscutul analist politic, Marius Pieleanu.

Mâine, alături de femeile social democrate va fi şi preşedintele Partidului Social Democrat, doamna Viorica Dăncilă, prim ministrul României, însoţită de Mihai Fifor, secretarul general al PSD şi Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al Partidului Social Democrat.

Până pe 1 septembrie, cele 300 de doamne vor participa la Pavilionul Expoziţional la sesiuni de dezbateri şi consultări pe teme variate printre care şi importanţa alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an“, se arată în comunicatul de presă. 

Pe aceeaşi temă: 

PSD se reuneşte la malul mării pentru şcoala tradiţională de vară a femeilor din partid. Participă Dăncilă, Fifor, Orlando

Barometru Europa FM. Dezastrul PSD continuă. PNL ia distanţă de Alianţa USR-PLUS. Cum stă ALDE după ieşirea de la guvernare

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite