VIDEO Vama Veche este nonconformistă şi în pandemie de coronavirus: „În august o să bubuie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomeraţie în Vama Veche Captură video Digi24
Aglomeraţie în Vama Veche Captură video Digi24

Tinerii care au ales să petreacă zilele toride de vară în Vama Veche nu respectă nicio regulă de distanţare fizică. O recunosc chiar ei: „Din câte am văzut nici măcar 0,0001 la sută nu poartă mască. Nici eu, mea culpa“,

Distracţia în Vama Veche nu respectă niciun fel de reguli de distanţare fizică. Oamenii legii au început să dea amenzi.

O societate comercială din Vama Veche a fost amendată de oamenii legii cu suma de 2.000 de lei pentru organizarea de evenimente cu participarea a mai mult de 50 de persoane, în valoare de 2.000 de lei, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu tineri care se distrează fără să respecte legislaţia în vreme de pandemie.

Conform Digi24, în acest weekend, pe litoral au venit 90 de mii de turişti. Cei care au ales atmosfera boemă din Vama Veche s-au distrat până în zori, fără pic de precauţii.

„Mai puţină lume faţă de anul trecut, şi anul trecut s-a deschis şi mai devreme. Sincer să fiu, cred că din august o să-şi revină. În august o să bubuie“, a spus un tânăr.

„Gasesc o vamă foarte tare, foarte mişto, nu la fel de aglomerată ca-n fiecare an, dar e tare“, a fost un altul de părere. O turistă din străinătate este de părere că „E drăguţ că viaţa merge înainte, dar desigur trebuie să luăm măsuri de protecţie faţă de coronavirus“.

„Distanţarea e sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire. După cum se vede, umăr la umăr, mişcări de evitare şi cam asta e distanţarea. Din câte am văzut nici măcar 0,0001 la sută nu poartă mască. Nici eu, mea culpa“, a recunoscut un alt român care a ales să se distreze în cea mai sudică staţiune.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite