VIDEO Radu Mazăre, luat peste picior pe Facebook. I se spune „El Condamnate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre - primarul Constanţei costumat în Che Guevara cu cătuşe Sursa foto Facebook
Radu Mazăre - primarul Constanţei costumat în Che Guevara cu cătuşe Sursa foto Facebook

Radu Mazăre este ironizat de internauţi pe un cont de Facebook intitulat „Primăria Municipiului Constanţa“. Pe pagina declarată „pamflet“, Che Guevara de la malul Mării Negre este numit „El Condamnate“.

Internauţii se distrează pe seama posturii primarului Radu Mazăre, care a intrat pentru a doua oară într-un an în arestul Poliţiei Capitalei.

Cunoscut pentru ţinuta sa de luptător de gherilă a la Che Guevara, pe care a afişat-o în momentele de activism electoral, „El Comandante“ Radu Mazăre a devenit „El Condamnate“.

Pe contul de Facebook intitulat „Primăria Municipiului Constanţa“ (pe care este precizat că nu este pagina oficială a administraţiei locale, ci doar „un pamflet care trebuie tratat ca atare“), imaginea lui Mazăre costumat în Che Guevara, cu cătuşe la mâini, poartă titulatura de „El Condamnate“.

Toate postările sunt, de altfel, dedicate primarului Constanţei şi echipei sale, fiind însoţite de poze ale urbei distruse, statusuri şi critici la adresa edililor.

„Această pagină a luat naştere în urma declaraţiei oficialilor primăriei de a crea o pagină oficială unde toţi cetăţenii oraşului Constanţa să-şi poată da cu părerea în legătură cu proiectele primăriei, să spună ceea ce-i deranjează şi ce schimbări îşi doresc.

Radu Mazăre - primarul Constanţei costumat în Che Guevara

Însă, cum bine ştim mulţi dintre noi, pe una dintre paginile controlate de apropiaţii primăriei, pagina Constanţa City, toţi cei care nu sunt de acord cu domnul Mazăre şi au ceva de obiectat la adresa lui, au primit block pe pagina respectivă. Sunt şanse mari să se întâmple asta şi pe pagina oficială a primărie care va lua naştere în curând, să aibă acces într-un final doar aplaudicii.

De aceea noi am creat această pagină, o pagină în care orice cetăţean este liber să-şi dea cu părerea, să spună ce-l deranjează şi ce ar dori să schimbe la oraş, iar noi să-i promovăm ideea/plângerea mai departe până ajunge la urechile cui trebuie“, precizează fondatorii paginii-pamflet, comunitate care are aproape 1.500 like-uri şi sediul declarat la „Madagascar“.

Radu Mazăre - primarul Constanţei costumat în Che Guevara

Vă mai recomandăm

Mazăre, program relaxat după o noapte în arest şi masa la restaurantul "Doi Cocoşi" din Bucureşti

Păcatele lui Radu Mazăre. Primarul Constanţei va fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite