VIDEO Ambulanţă implicată într-un accident rutier. Patru victime au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa s-a răsturnat                                                               FOTO: ISU Dobrogea
Ambulanţa s-a răsturnat                                                               FOTO: ISU Dobrogea

În accidentul rutier produs în seara zilei de miercuri, 29 ianuarie, a fost implicată şi o ambulanţă. Autospeciala s-a răsturnat.

Conform primelor informaţii furnizate de IPJ Constanţa, ambulanţa a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având în funcţiune semnalele acustice si luminoase, în timp ce conducătorul auto nu i-ar fi acordat prioritate de trecere.

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de miercuri, 29 ianuarie, în intersecţia dintre bulevardul Aurel Vlaicu şi strada Cumpenei, din municipiul Constanţa. 

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier cu o ambulanţă SAJ răsturnată. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD B şi un SMURD C, sprijin un echipaj SAJ B2”, spun şi reprezentanţii ISU Dobrogea.


În urma accidentului au rezultat patru victime, rănite uşor, printre ele fiind şi ambulanţierul şi asistentul medical de pe ambulanţă.

Din primele date, s-a stabilit că ambulanţa se întorcea de la spitalul Palazu Mare unde transportase un bolnav psihic din localitatea Techirghiol.

SURSA VIDEO: ISU Dobrogea

Pe aceeaşi temă:

Elevi intoxicaţi cu substanţe folosite la dezinsecţie, într-o şcoală din Tulcea

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite