VIDEO Agresorul lui Andrei provine dintr-o familie dezorganizată: „Părinţii nu au loc de muncă, beau şi apoi se iau la bătaie. Tatăl îl lăsa să conducă maşina, deşi era minor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Ivan şi agrssorul său Foto Facebook „Luptă pt Seby“
Andrei Ivan şi agrssorul său Foto Facebook „Luptă pt Seby“

Daniel Marian S., elevul de liceu care l-a bătut pe Andrei Ivan până când acesta şi-a pierdut cunoştinţa şi a ajuns în moarte cerebrală, locuieşte împreună cu familia în comunitatea de lângă Herghelia Mangalia

Oamenii locului au povestit reprezentanţilor Asociaţiei Umanitare „Solidarity Children“ că băiatul „provine dintr-o familie dezorganizată, că atât mama cât şi tatăl nu au loc de muncă permanent şi lucrează doar cu ziua“.

În schimb, spun cei din zonă, ambii părinţi obişnuiesc că bea şi apoi se iau la bătaie. „De aici se explică şi faptul că acest băiat a avut de unde să înveţe, din păcate, toate lucrurile rele. Mai grav decât atât, spun oamenii, tatăl lui Daniel îi dădea să conducă maşina prin Herghelie, chiar dacă acesta era minor.

Cei din comunitate sunt şocaţi de când au aflat că Daniel, care părea un copil cuminte, a fost în stare să bată un copil până l-a lăsat fără suflare. Daniel mai are un frate, care este plecat în Germania. Deocamdată, agresorul este cercetat pentru loviri şi alte violenţe şi este în arest la domiciliu.

La 1 februarie, Andrei Ivan, de 14 ani, din Mangalia, a fost bătut până a intrat în moarte cerebrală de Daniel Marian S., un practicant al sporturilor de contact, mai mare decât el cu un an. Totul a pornit de la o fată, care acum era prietena lui Andrei, însă în trecut fusese iubita unui coleg de-al lui Andrei. Acesta, supărat, l-a pus pe agresor să-i dea o lecţie lui Andrei. 

Tatăl lui Andrei, Petrişor Ivan, a spus că băiatul său i-a spus cu o seară înainte că este ameninţat. „Îl cunoşti?“, l-a întrebat. „Ştiu că este în clasa a IX-a la Liceul Economic“, i-a răspuns Andrei. Însă nimeni nu s-a gândit că aşa ceva se putea întâmpla. 

S-au înşelat. Băiatul a fost bătut până a rămas fără suflare. Până la venirea echipajului SMUR, doi tineri i-au făcut lui Andrei masaj cardiac. Iniţial, el a fost dus la spitalul din Mangalia şi apoi transferat la Constanţa. De atunci, copilul se află internat la Terapie Intensivă. „Este tot în moarte cerebrală. Pulsul inimii este 86, temperatura corpului este 34 grade, iar tensiunea este stabilă“, spune tatăl, care vrea să-şi transfere copilul la un spital din străinătate. Urmează ca specialiştii de acolo să decidă, pe baza dosarului, dacă poate fi transferat şi dacă îl pot salva. 

Agresorul este în arest la domiciliu. Pe reţelele sociale a apărut o poză în care agresorul postează mesaje pe Facebook. „Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tata că al meu e la poliţei Va pwp pe toţi“, a scris agresorul pe pagina de Facebook. 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite