VIDEO Accident grav la graniţa dintre judeţele Constanţa şi Tulcea. O victimă a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Dobrogea
FOTO: ISU Dobrogea

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de joi, 11 iunie, pe DN 22, drumul care face legătura între Constanţa şi Tulcea.

UPDATE: IPJ Tulcea transmite că „din primele cercetări efectuate de poliţişti, rezultă faptul că, în seara zilei de 11 iunie a.c., o femeie de 24 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87(limită cu judeţul Constanţa) nu a adaptat viteza condiţiilor de drum (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 24 de ani, din Tulcea.

În urma accidentului au rezultat rănirea conducătorilor auto şi decesul unei tinere de 25 de ani, din Tulcea, pasager în primul auto.

Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului.

UPDATE:  În ciuda eforturilor susţinute depuse de medici, una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului. Celelalte 2 victime (o femeie şi un bărbat) au fost transportate inconştiente la UPU Constanţa cu elicopterul SMURD şi echipajul de ambulanţă.

Ştirea iniţială

Din primele informaţii, în accident sunt implicate două autoturisme.

Medicii sosiţi la faţa locului au intervenit în cazul a două victime inconştiente. O a treia persoană este resuscitată.

Intervin două autospeciale ISU cu modul de descarcerare, un echipaj de prim-ajutor, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. în sprijin a ajuns şi elicopterul SMURD.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite