UPDATE Tragedie la Mamaia: patru adolescenţi, luaţi de mare. Doi dintre ei, fraţi, au murit încercând să se ajute. Alţi doi turişti s-au înecat la Olimp şi la Eforie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru adolescenţi veniţi la Mamaia s-au înecat. Ei aveau vârste de 17 şi 18 ani. Doi dintre ei erau fraţi. Tragedia s-a întâmplat pe plaja de la hotelul Modern.

UPDATE ORA 18.43 Bărbatul de la Olimp a fost declarat mort. 

UPDATE ORA 18.28 Înecatul de la Eforie, un bărbat de 35 ani, a fost preluat de elicopter şi dus la Spitalul de Urgenţă Constanţa. 

UPDATE ORA 18.18 Înecatul de la Olimp, un bărbat de 54 ani, este resuscitat. 

UPDATE ORA 18.01 Şi al doilea frate din Cobadin a fost declarat decedat. 

UPDATE ORA 17.46 Alte două persoane s-au înecat la Olimp şi la Eforie. Cel de la Olimp este pe plaja de la Steaua de Mare. Cel de la Eforie este la plaja Best Beach. 

UPDATE ORA 17.44 Primul adolescent ieşit din apă este din Viişoara şi are 17 ani. Ceilalţi doi care au fost resuscitaţi sunt fraţi şi sunt din Cobadin, au 17 şi 18 ani. Unul dintre ei a fost declarat mort. 

UPDATE ORA 17.00 Un al patrulea adolescent înecat a fost scos din apă. Paramedicii fac manevre de resuscitare. „Pacientul conştient colaborant a fost transportat la spital, iar cei 2 tineri care au fost scoşi de scafandri sunt inconştienţi. Lor le sunt efectuate manevre de resuscitare“, a transmis Anca Chiriţă, ofiţer de presă ISU Constanţa. Al patrulea, care a intrat în apă să-i scape pe cei 2, este declarat decedat. 

UPDATE 16.30 Un pacient este confuz cu tulburări respiratorii, al doilea este conştient, al treilea este în stop cardio-respirator, iar un al patrulea este încă în apă - după cum au relatat oamenii de pe plajă. Elicopterul SMURD a sosit la faţa locului - înştiinţează dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt Ambulanţa Constanţa. Toţi înecaţii au vârste de 17 şi 18 ani. Doi dintre ei sunt fraţi. 

Autorităţile intervin pe plaja de la Mamaia, în dreptul hotelului Modern, la Luna Beach. 

Trei adolescenţi au intrat în apă şi au avut nevoie de ajutor. Ambulanţa Constanţa a transmis că unul dintre ei a fost scos pe mal, confuz. Ceilalţi doi sunt încă în apa mării. 

„Cel scos este conştient. Intervin ambarcaţiunea din punctul de salvare din mediul acvatic Portul Tomis, SMURD B, SMURD C şi şenilata Mamaia“, a transmis ISU Constanţa. 

Elicopter SMURD la intervenţie - pe dig, pe plaja Eforie Sursa ISU Constanţa

Imagine indisponibilă

Revenim cu amănunte

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite