UPDATE Percheziţii în Constanţa la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. Patru suspecţi au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tigari

Miercuri dimineaţă, peste 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa efectuează 10 percheziţii domiciliare, în oraş, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

UPDATE 

Peste 20.000 de ţigarete de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii constănţeni, în urma percheziţiilor desfăşurate.

       

Totodată, la sediul IPJ Constanţa au fost conduse, 6 persoane pentru audieri. Dintre acestea, patru au fost reţinute de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, faţă de una s-a dispus măsura controlului judiciar, iar o alta este cercetată în stare de libertate.

Dosarul penal a fost instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

În cursul acestui an, persoanele în cauză sunt suspectate cu au depozitat şi comercializat, către diferite persoane fizice, importante cantităţi de ţigarete netimbrate sau având aplicate banderole de marcare emise de către autorităţi străine.

Ţigaretele ar fi fost achiziţionate în mod fraudulos, în scop de revânzare, cunoscând faptul că proveneau din alte state şi că au fost introduse în România în scopuri ilicite.

Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Vă mai recomandăm:

Focuri de armă în Murfatlar. Poliţiştii de frontieră au tras după maşina unor contrabandişti de ţigări

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite