UPDATE Fotbalist din Naţionala Artiştilor, înecat în apa mării la Jupiter. Cristian Grigorescu avea 29 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Grigorescu - aici, cu Andrei de la Alb-Negru FOTO Facebook Cristian Grigorescu
Cristian Grigorescu - aici, cu Andrei de la Alb-Negru FOTO Facebook Cristian Grigorescu

Un membru al Naţionalei Artiştilor, Cristian Grigorescu, este dat dispărut de vineri, 16 august. Tânărul a intrat în apa mării, pe plaja din staţiunea Jupiter şi n-a mai revenit la mal. Trupul lui a fost adus la ţărm de valuri o zi mai târziu.

UPDATE Trupul lui Cristian Grigorescu a fost adus la mal de valurile puternice, în seara de sâmbătă. Kamara, cântăreţul de la Alb-Negru, a relatat pentru Mediafax cum s-a produs tragedia: „L-a lovit un val mare, a plutit un timp, dar salvamarii n-au putut ajunge la el din cauza valurilor puternice“.

Vestea dispariţiei tânărului a fost dată de cântăreţul Aurelian Temişan la RTV. Cristian Grigorescu (29 ani) se afla în vacanţă în staţiunea Jupiter şi a intrat în apă, deşi valurile erau deosebit de periculoase.

El a fost tras de curenţii puternici în larg, fiind înghiţit de valurile mari. El se afla într-un grup de patru persoane care au vrut să facă o baie în mare, în ciuda avertismentelor salvamarilor. Dintre cei patru turişti, doar doi au reuşit să revină la mal.

Cristian Grigorescu făcea parte din Naţionala de fotbal a artiştilor.

Alt turist, tot la Jupiter, a murit înecat. Soţia lui a reuşit să se salveze. La Vama Veche, alţi doi turişti au fost în pericol să se înece.

Valurile sunt atât de puternice, încât până şi echipele de salvatori întâmpină dificultăţi în operaţiunea de recuperare a victimelor. Vântul bate cu intensitate, împingând balizele din larg până aproape de ţărm.


Cristian Grigorescu, împreună cu Andrei de la Alb-Negru FOTO Facebook Cristian Grigorescu

Cristian Grigorescu

Salvamarii îi caută în continuare pe cei dispăruţi, deşi şansele de salvare sunt mici.

Pe plajele litoralului este arborat steagul roşu, care interzice scăldatul din cauza valurilor periculoase.

Vă mai recomandăm

Doi turişti, dispăruţi în apele mării, în staţiunea Jupiter. Un al treilea a murit

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite