The Global Party  - experimentul care vine la Mamaia. Petrecerea caritabilă are loc în 120 ţări şi va fi urmărită live

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Kudos Beach din Mamaia are loc sâmbătă, 29 iunie, de la ora 21, Global Party - un concept britanic de petrecere caritabilă care are loc în 120 ţări. Manifestarea se derulează în ţările participante, între 26 şi 29 iunie. „Donaţiile vor consta în valoarea unei ore din timpul său. Fiecare persoană trebuie să decidă pentru sine cât ar merita pentru acele 60 minute. Depinde de fiecare să se autoevalueze“, spun organizatorii.

Experimentul a fost iniţiat în 2011 de The Global Charity Trust, fiind inspirat de aventurile personajului Phileas Fogg al lui Jules Verne, care face înconjurul lumii în 360 zile.

Prima manifestare a strâns peste 1 milion lire sterline. În România, The Global Party este organizată în parteneriat cu Asociaţia Tinerilor pentru România şi cu Kudos Beach. La petrecerea caritabilă de sâmbătă, 29 iunie, vor evolua DJ Kool, DJNocturno, DJ Mano şi DJ Azteca.

Fondurile colectate vor fi donate către Asociaţia Tinerilor pentru România. Site-ul oficial theglobalparty.com va transmite imagini în direct de la petrecerea de 92 ore, care va avea loc în întreaga lume. Tema petrecerii din acest an este „360 grade“.

Scopul acestui eveniment este de a aduce la un loc oameni cu influenţă care să poată susţine şi ulterior activitatea Asociaţiei Tinerilor pentru România. „Evenimentul îşi doreşte să creeze o reţea de oameni influenţi şi de a-i asocia cu filantropia pentru a susţine diverse cauze, în special cele dedicate copiilor“, menţionează Cristian Tănase, liderul asociaţiei.

Petrecerea inedită cu scop caritabil este susţinută de Consiliul Judeţean al Elevilor din Constanţa. „Această petrecere are o ţintă precisă şi sunt convins că participanţii vor dona sume consistente pentru cei aflaţi în dificultate. Sperăm ca prin contribuţia noastră să îi ajutăm pe cei cu nevoi speciale şi de asemenea să putem pune o cărămidă, în realizarea proiectelor Asociaţiei Tinerilor pentru România, căci solidaritatea este ceva ce ne defineşte şi numai împreună putem realiza lucruri mari“, a precizat Alexandru Bajdechi, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor din Constanţa.

La Global Party vor fi şi invitaţi străini. „Este o mare bucurie să particip la un astfel de eveniment şi mai ales că pot fi alături de tineri, căci aceştia sunt viitorul României şi merită să investim în ei! Asociaţia Tinerilor pentru România cu siguranţă va folosi fondurile strânse în urma acestei sericaritabile în scopuri bine definite, în proiecte special concepute pentru afirmarea tinerilor, dar şi pentru acei tineri care au nevoi speciale şi pe care trebuie să îi ajutăm“, a declarat Goran Dimov, manager la 3 of G Wild Fashion.

Vă mai recomandăm

AUDIO Cabo Beach, noua plajă din nordul staţiunii Mamaia. Răducu Mazăre este gazdă împreună cu mama lui, Ianina

VIDEO Petreceri pentru noii turişti străini de pe litoral. Cluburile de la noi aduc DJ-ii direct de la sursă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite