Tânără şantajată să întreţină relaţii sexuale. Infractorul este un recidivist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut de poliţie şi va fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Miercuri, 12 decembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa au realizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din Constanţa, în urma unei sesizări primite de la o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Brăila, care primise ameninţări de la un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Constanţa.

„Respectivul bărbat îi ceruse persoanei vătămate, în mod insistent, întreţinerea de relaţii sexuale, după ce discutaseră în prealabil pe o reţea de socializare. Flagrantul a fost realizat în jurul orei 14.00, iar în urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii constănţeni l-au reţinut pe o perioadă de 24 de ore pe bărbat, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, fiind introdus în arestul IPJ Constanţa”, transmite IPJ Constanţa.

Bărbatul o şantaja pe tânără cu divulgarea unor fotografii şi filmuleţe în care apărea în ipostaze compromiţătoare.

Joi, 13 decembrie, poliţiştii constănţeni îl vor prezenta în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul în cauză este recidivist, fiind liberat din penitenciar la data de 23.10.2018, după ce fusese condamnat la 2 ani închisoare cu executare pentru comiterea unei alte infracţiuni de şantaj.

Pe aceeaşi temă:

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite