Sicrie de vânzare la Spitalul Judeţean Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa albastră va avea în curând un magazin de prezentare în incinta Spitalului Judeţean
Casa albastră va avea în curând un magazin de prezentare în incinta Spitalului Judeţean

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa va avea în curând servicii de pompe funebre. „Casa Albastră“  va investi în prosectura unităţii sanitare constănţene aproximativ 500.000 de euro.

Morga Spitalului Judeţean va avea în curând frigidere, mese şi sisteme de climatizare noi. De asemenea, aparţinătorii vor avea o zonă special destină, fără a mai fi nevoiţi să aştepte pe lângă morgă atunci când o persoană dragă a trecut în nefiinţă. „Nu vreţi să ştiţi cum arată prosectura acum. Vom oferi oamenilor condiţii civilizate. «Casa albastră» va avea inclusiv magazin de prezentare, aşa cum există de altfel în toate ţările civilizate“, a declarat Dan Căpăţână, managerul Spitalului Judeţean.

Cel mai vechi angajat al Serviciului de prosectura, Carlo Manuchian, îşi aminteşte de momentul în care a început să profeseze, pe vremea când laboratorul de anatomie patologică a spitalului constănţean era cel mai dotat din ţară. „Înainte, totul sclipea, dar nu ştiu cum s-a ajuns în această situaţie. Investiţia celor de la «Casa Albastră» este bine venită, vom avea mese şi frigidere mai ceva decât în ţările europene. Vom avea şi noi aer condiţionat. Vara nu puteam intra la necropsie din cauza mirosului şi a împuţiciunii“, a spus Manuchian.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de mâine!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite