Secţia de Balneofizioterapie de la Policlinica 2 a fost redeschisă. Cum arată spaţiul de tratament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de masaj
Sala de masaj

Din această săptămână începe activitatea în secţia balneofizioterapie situată în cadrul din Policlinicii nr. 2 Constanţa.

Baza de tratament este structurată pe patru nivele şi dispune de: cabinete pentru hidrotermoterapie (împachetări cu parafină, duş subacval, băi cu plante, etc), electroterapie, aerosoloterapie, kinetoterapie adulţi şi copii, saună şi masaj.

Aparatura aflată în dotarea centrului este de cea mai înaltă tehnologie iar la dispoziţia pacienţilor este o echipă medicală complexă  (kinetoterapeuţi, maseuri, băieşiţe). Consultaţiile sunt oferite de conf. univ. Dr. Ciobotaru Camelia (medic şef) şi As. Univ. Dr. Lupu Andreea. Baza de tratatament este deschisă zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 07.00-15.00. 

Ca să poată  beneficia de tratament, pacienţii se vor prezenta la consultaţie cu bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist pentru recuperare/reabilitare. În baza acestuia vor beneficia de consultaţie şi 4 proceduri/ zi .

O cură de tratament presupune 10 zile (40 proceduri) iar un pacient asigurat are dreptul la 2 cure/an. Programările şi tratamentele se efectuează în limita bugetului aprobat de CJAS.

Secţia, care a fost înfiinţată în anul 1986 şi nu beneficiase niciodată de investiţii, a fost complet reabilitată, cu fonduri europene şi de la Consiliul Judeţean Constanţa, astfel că acum dispune  de  o bază de tratatament ultra modern, spune Crina Kibedi, de la compartimentul Comunicare şi Relaţii Publice. 

balneofizioterapie constanta
balneofizioterapie constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite