Radu Mazăre şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte PSD Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre nu mai este liderul PSD Constanţa
Radu Mazăre nu mai este liderul PSD Constanţa

Radu Mazăre a renunţat la funcţia de preşedinte al PSD Constanţa. Anunţul a fost făcut de primar într-o emisiune TV. El a precizat că în curând va pleca şi din Primăria Constanţa.

Invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România Tv, Radu Mazăre a dezvăluit că în cursul acestei zile a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD Constanţa, fiindcă s-a săturat să tot dea explicaţii pentru faptele sale în faţa procurorilor. El a precizat că nu demisionează şi din partid pentru că altfel şi-ar pierde calitatea de primar.

Totuşi, Radu Mazăre a menţionat că nici în fruntea Primăriei nu va mai rămâne prea mult, fiind o chestiune de câteva săptămâni până când va demisiona şi de aici. El a spus că s-a săturat să fie hăituit şi explice anchetatorilor fiecare lucru pe care îl face.

“Am demisionat din toate funcţiile deţinute în PSD, nu şi din cea de membru pentru că aş pierde funcţia de primar. Dar mă retrag şi de la Primărie în câteva săptămâni”, a declarat Radu Mazăre. 

Demisia lui Mazăre din această seară a fost oarecum anunţată prin declaraţiile pe care acesta le-a făcut miercuri în momentul când a revenit la locuinţa sa după noaptea de arest.

“Aş vrea să-mi dau demisia şi vreau să fac lucrul ăsta curând, e o chestiune de săptămâni, de luni. Acelaşi lucru vreau să-l fac şi de la partid. Să ajung eu să mă pună ăia de la Bucureşti să mă dea afară că mă anchetează un procuror, ăsta e motiv să mă dea afară din partid ? Eu ştiu că toţi suntem nevinovaţi până la o hotărâre definitivă. Să rămână domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor şi eu să rămân cu viaţa mea, am şi eu dreptul la viaţa mea”, a spus Mazăre miercuri seara.

El a recunoscut că a obosit şi îi este lehamite să mai aibă vreo iniţiativă pentru că apoi va fi întrebat de procurori despre aceasta.  “Am obosit şi mi-e lehamite să mă duc la Primărie, mi-e lehamite să spun şi să iniţiez ceva pentru că urmează să dau cu subsemnatul. Poate vreau să stau şi eu la plajă, nu să fac repetiţii pentru carnaval câte cinci zile şi după aia să mă controleze procurorii că de ce l-am făcut”, a explicat Radu Mazăre.

Mai citiţi şi:

VIDEO Radu Mazăre renunţă la primărie, partid şi carnavalul de la Mamaia: „Vreau să-mi dau demisia. E o chestiune de săptămâni, de luni“

Motivele pentru care Mazăre trebuie să plece de la Primăria Constanţa, enumerate de Opoziţie

Motivele pentru care DNA a cerut arestarea lui Radu Mazăre: După ce primea mita, el emitea certificate într-o viteză ce depăşea limitele posibilului
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite