Radu Mazăre: „Nu-i bine să luăm noi, PSD-ul, tot - şi preşedinte, şi premier. Sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu ca prim-ministru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre consideră că Tăriceanu ar fi un bun premier.
Radu Mazăre consideră că Tăriceanu ar fi un bun premier.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, crede că nu este bine ca PSD-ul să ia tot, adică şi postul de preşedinte, şi pe cel de premier. Din lista de nume vehiculate pentru a prelua funcţia de prim-ministru după ce Victor Ponta va câştiga alegerile, Radu Mazăre îl preferă pe Călin Popescu Tăriceanu.

Radu Mazăre a lăudat marţi, 4 octombrie, prestaţia pe care a avut-o Victor Ponta ca şi candidat la alegerile prezidenţiale. El a spus că are ce să-i reproşeze preşedintelui PSD. „Ponta a avut o poziţie pe care eu o apreciez, nu am absolut nimic a-i reproşa ca şi candidat. Prestaţia a fost impecabilă”, a afirmat primarul Constanţei. 

El crede că Victor Ponta are dreptate atunci când spune că PSD-ul nu trebuie să deţină şi funcţia de prim-ministru dacă o va câştiga pe cea de preşedinte a României. “Ponta a spus că nu putem şi nici nu-i bine să luăm noi tot. Chiar cred că nu-i bine să luăm noi tot, să avem şi preşedinte, şi prim-ministru. În ideea în care lucrurile se mai domolesc şi mai dispare ura şi ranchiuna asta în România, e bine să fim reprezentaţi cât mai mulţi”, a explicat Radu Mazăre.

Primarul Constanţei a spus şi pe cine ar prefera să fie premier după ce va fi ales noul preşedinte. Favoritul lui Radu Mazăre este chiar fostul premier şi lider al PNL-ului, Călin Popescu Tăriceanu. “Eu sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu. Îmi place de el”, a mai afirmat Mazăre.


Vă mai recomandăm:

VIDEO ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mazăre a renunţat la fotomodele în favoarea nevoiaşilor

Radu Mazăre se teme să mai vorbească cu Nicuşor Constantinescu pentru că este înregistrat

Radu Mazăre este acuzat de PDL Constanţa că a direcţionat banii primiţi din port către firme apropiate. Reacţia primarului: „Bazaconii”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite